2777
2789

تا الان لانبنا استفاده میکردم، مژه رو تقویت میکنه که نریزه و اینا ولی رشدش خیلی زیاد نیست، باعث رشد میشه ولی کم

یچیزی بگید که خیلی رشد کنن

میخوام تا آمریکا پرواز کنم

تجربیاتتون رو بگید

Born to suffer forever 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من دو سال پیش سریتا زدم عالی بود ولی نمیدونم الان کیفیتش همون باشه یا نه

بعد قطع کردنش ب حالت عادی برنگشت؟

من مژه هام بلنده اما خیلی حالت خمیده و شکننده داره نمیدونم چیکارش کنم

تاحالا مژه نکاشتم ریمل هم خیلس کم پیش میاد بزنم فرمژه هم میترسم بزنم مژه مو از ته بکنم

فقط وقتایی ک ریمل میزنم بلندی مژه م معلوم میشه بقیه وقتا خمیده و افتاده ست

بعد قطع کردنش ب حالت عادی برنگشت؟من مژه هام بلنده اما خیلی حالت خمیده و شکننده داره نمیدونم چیکارش ک ...

شما مژه هات مشکلی نداره من وقتی شروع کردم سریتا زدن بعد اکستنشن بود که بیشتر مژه هام ریخته بودن 

من زیر چشمم خودش تیره هست پس نمیدونم تیره میکنه یا نه ولی ریزش نگرفتم یه کم ریمل که میزنم انگار کاشت ...

چه خوب

منم با ریمل اونجور میشم، ولی دوست دارم خودشون طبیعی اونجوری باشن که دیگه ریمل نزنم 

Born to suffer forever 

چه خوبمنم با ریمل اونجور میشم، ولی دوست دارم خودشون طبیعی اونجوری باشن که دیگه ریمل نزنم

شما هرچقدرم تقویت کنی مژه فر نمیشه که نهایت ضخیم‌و بلند میشه،چرا لیفت نمیکنی؟من سریتا میزنم و راضیم و مژه هام رو لیفت میکنم خیلی نچرال و قشنگه

یک روغنی بود یادم نمیاد کرچک بود یا یک چیز دیگخیلی اینجا تعریفشو شنیدمیکم تحقیق کن پیدا میکنی

کرچک بعضی اوقات میره تو چشم آدم کور میشه تا در بیاد😭

Born to suffer forever 

اگه میخوای روغن بزنی واسه فر و بلند شدن روغن نارگیل بزن✅

ولی اگه میخوای سرم تقویت کننده بزنی سرم مژه بلک بری بزن عالیه ترکیباتش گیاهی بعد قطع نمیریزه و بلند پرپشت میکنه باهاشون تا قطب جنوب پرواز کن

اگه میخوای روغن بزنی واسه فر و بلند شدن روغن نارگیل بزن✅ولی اگه میخوای سرم تقویت کننده بزنی سرم مژه ...

وای واقعااااا

مرسییییی

من یمدت میزنم بعد پروازو آغاز میکنم مرسییی

Born to suffer forever