2777
2789
عنوان

مردا از چی بیشتر بدشون میاد

300 بازدید | 16 پست

بنطر شما مردا بیشتر از چی بدشون میاد 

من خودم ۱سال و ۵ماهی هست عقدیم با همسرم 

چند وقت دیگه عروسیمونه

یه چیزی که فهمیدم اینه که حس میکنم مردا از پنهون کاری و دروغ خیلیی بدشون میاد 

یه بار مجبور شدم با ماشین خودم برم یکی از شهرستانای اطراف شهرمون، که ۲ساعت فاصله داشت ، سر طهر رفتم ، تا ساعت ۸شب رسیدم

اتفاقی رفتع بوده خونه پدرم یه وسیله ازش بگیره ، اونجا میفهمه من رفتم

نزدیک شهرمون بودم دیدم زنگ زد 

دقیقا زیر تابلوی ورودی شهرمون که می‌نويسن به فلان شهر خوش آمدید،  اونجا دیدم وایساده چراع فلاشراشم روشن کرده😁😂

از ماشین اومد پایین با چشمای قرمززززززز، موهاشم اشفته، طوری اخم کرده بود گفتم الانه که ابروهاش بره تو چشماش

با یه لحن عصبی و حرصی ولی با تُن صدای آروم بهم گقت نمیگی یه وقت تو جاده ممکنه برات اتفاقی بیفته همینطور ماشینو روشن کردی افنادی تو جادههههههههه

به خودم میگفتی میبردمت🤣😂

اینجا فهمیدم مردا از پنهون کاری و دروع خیلیییی بدشون میاد

شمام یه نمونه بگید

به زمانبندی خدا شک نکن❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

غر

چشم تو هم چشمی و مقایسه 

بی احترامی ب خودشو خونوادش و غیبت خونوادشو کردن 

عشوه و لوندی بیرون از خونه 

هی حقوق پرسیدن 

تو جمع دعوا و بحث کردن 

تنبل بودن و بلد نبودن و خوشبو نبودن در رابطه ی جنسی

انقدر الکل خورده بود که نمیتونست رو پاهاش وایسه ، سوارش کردم گوشیشو در آورد دیدم داره یه چیزایی تایپ میکنه ، حالش بد شد ماشینو نگه داشتم وقتی داشت پیاده میشد گوشیش افتاد ، برداشتم دیدم برا یکی نوشته: " بی تو غرق شدم تو دنیایی که ازش بیزار بودم "تازه اونجا بود که فهمیدم آدما چرا بد میشن💔🙂

فقط مردها از پنهان کاری و دروغ بدشون‌ نمیاد، زن ها هم بدشون میاد!!

جواب سوالتون هم همینه: از هرچی که یک زن بدش میاد، یک مرد هم بدش میاد، نیاز به طبقه بندی و تفکیک نداره

میترسم بمیرم ولی هنوز خودم را نشناخته باشم..🎴 اگه اون روز نرسه که آهنگای موردعلاقه منو با هم گوش کنیم و هد بزنیم چی؟ 

دوستم شوهرش ماموریت بوده.

بهش میگه اجازه بده با بچه های دانشگاه برم یزد اردو.

شوهرش میگه نه!

اینم با خودش میگه؛ شوهرم که ماموریته...من اردومو برم.اونم نمی فهمه.(تلفن خونه رو رو موبایلش دایورت میکنه).

خلاصه میره یزد...نمیدونم شوهرش از کجا می فهمه.

پا میشه با هواپیما میره یزد.پیداش میکنه.برش میگردونه