2777
2789

کسایی که تزریق چربی انجام دادن درد داره بیشتر کدوم قسمتش درد داره ساکشن چربی یا تزریق به صورت آمپول بیحسی که به محل ساکشن میزنن چی من خیلی تحمل دردم پایینه حتی پی آرپی برام دردناکه بنظرتون میتونم دردشو تحمل کنم دختر خالم انجام داده هرسری یه چی میگه یه بارمیگه درد داره یه بارمیگه نداره ولی بیحسی روگف که جایی که ساکشن کردن زدن درد داره ازاون میترسم اگه کسی اطلاعاتی داره راهنماییم کنین ممنون

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دوستم انجام داد گفت درد نداره کاملا بی حسی چه حین ساکشن وچه حین تزریق درد نداشته 

اما صورتش زیاد جالب نشده و اینکه ۶۰ درصدچربی تزریق شده بعداز ۵،۶ ماه از بین رفت در کل من دوست نداشتم 

البته دکتر با دکتر فرق داره اگه یک دکتر خوب میشناسی انجام بده دردی نداره

من تزریق چربی انجام دادم استرسم اینقدر زیاد بود که الکی فقط خودمو ترسوندم وگرنه درد نداره البته باید دکترت حاذق باشه

آمپول بی حسی رو اصلا نفهمیدم کِی زد ساکش هم که اصلا درد نداشت

موقع تزریق هم فقط اون صدای خرچ خرچ سوزن که میره تو گوشت بد بود وگرنه درد نداشت

من تزریق چربی انجام دادم استرسم اینقدر زیاد بود که الکی فقط خودمو ترسوندم وگرنه درد نداره البته باید ...

وای راست میگی خداروشکر که درد نداره کی انجام دادی هزینش چقدر شد من میخام کل صورتو بزنم چقدر موندبرات البته من بیشتر براگودی جای جوش وافتادگی صورت میخام انجام بدم

انجام نده خیلی زشت میکنه صورت گاهی درد هم داره حتی ممکنه سالها در دش ماندگار باشه به هیچ وجه توصیه ن ...

وای راست میگی آخه صورتم افتضاحه انگار یه حجمیش ازبین رفته بخاطر گودی جای جوش مجبورم زیرچشتمونمیزنم چشام همینطوری مشکل داره آب مروارید دارم نمیزنم

وای راست میگی آخه صورتم افتضاحه انگار یه حجمیش ازبین رفته بخاطر گودی جای جوش مجبورم زیرچشتمونمیزنم چ ...

لاغر شدین؟

قدوو زنت اگر کمتر از نرمال هست وزنت رو بیشتر کنید صورت اوکی میشه

در کل صورت استخونی خیلی قشنگتر از صورت پر هس

لاغر شدین؟ قدوو زنت اگر کمتر از نرمال هست وزنت رو بیشتر کنید صورت اوکی میشهدر کل صورت استخونی خیلی ق ...

نه لاغر نشدم کلا فرم صورتم قشنگ نی چونم  کوچیکه گونه ندارم افتادگی پیدا کرده صورتم گودی جای جوش دارم صورتم استخوانی نیس اصن استخوان گونه ندارم

نه لاغر نشدم کلا فرم صورتم قشنگ نی چونم کوچیکه گونه ندارم افتادگی پیدا کرده صورتم گودی جای جوش دارم ...

شایددیدگاه خودت اینه

اگر اتفاقی برای صورتمون بیفته به خدا تازه متوجه میشیم که قبلش چقد زیبا بودیم

زیبایی مون رو تازه می‌بینیم انگار چشامون باز میشه

من یه مدت صورتم بابت مسئله ای ورم کرده بود همش عکسا قبلم میدیدم حسرت میخوردم ب زیبایی قبلیم

بازم اگر دوس داری کاری برای زیباتر شدن بکنی

هر کاری به جز چربی انجام بده

برای پوستت مزوتراپی انجام بده یا کارا دیگه

باز خوددانی عزیزم موفق باشی