2777
2789

نه ماهه زایمان دوم کردم

از ۸۲ بعد زایمان

الان ۶۱/۵ هستم

همه میگن خیلییی لاغری و‌صورتت رفته تو

همسرم میگه ضعیف بنظر میای دیگ  زیر چشات گوده یچیز بخور

ولی وزن ایده ال من ۵۸ هست قد ۱۶۰

الان دیگ هیچ چربی نیست فقط عضلات شکمم شل شده بخاطر دوتا سزارین که زمان میبره با ورزش سفت تر شه ، الانم که اصلا ورزش سنگین نمیکنم

چجوریاست پس اینقدر همه رو ۵۰ هستن 

مامان دوتا گل پسر

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

امان از مرد ایرانی که فقط میخواد زنش چاق بشه

وزنتو همینجوری ثابت کن تا سالم تر باشی

🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿                                                         لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم                                          ای در رگانم خون وطن ای پرچمت مارا کفن🇮🇷🇮🇷🇮🇷

امان از مرد ایرانی که فقط میخواد زنش چاق بشهوزنتو همینجوری ثابت کن تا سالم تر باشی

ن بابا اصلا چاق دوست نداره

اتفاقا لاغر پسنده

میگ ضعیف بنظر میای دیگ زیر چشات کبوده

فک میکنه ۵۰ شدم

مامان دوتا گل پسر

نه دیگه الان عالی هستی.فقط بدنت بابت شیر دادن احتمالا ضعیف شده

شاید البته من شش ماه بیشتر شیر ندادم 

ولی زیر چشمام همه میگن کبود شده 

خودم زیاد یادم نیست قیافم قبلا چجور بود😅

مامان دوتا گل پسر

من الان وزنم ۷۴ 🤦‍♀️ قدم ۱۷۱ 

ولی میگن چاق نیستی پاهام خیلی پره و باسنم و بازرهامم خیلی گنده نیست ولی خیلی دوست داشتم لاغر تر باشه خانوادم میگن نه نه عالیه 😐 

پارسال خودمو به ۶۱ رسوندم همه میگفتن خیلی لاغر شدی زشت شدی 🥲 باز گفتم ولش کن انقدر همه مگن لاغر شدی زشت شدی برم دوباره رو همین وزن گیجم اصلا نمدونم چکار کنم 

نازجولیم تعلیق شدم 🤦‍♀️کاربری جدیدمه 🦋😊 نگم که دیگه آقایون درخواست ندن 🤦‍♀️💩 🚫 متاهل 💫🫂 فاقد حوصله 🚫😆👋