2777
2789
عنوان

موقع پریودی واکنش شوهرتون چیه

178 بازدید | 7 پست

من و همسرم دوران عقدیم فعلا ۱۳شهریور عروسیمونه 

عصری باهم رفتیم بیرون، با ماشین من ،بهش میگم وقتی ترمز میگیرم یه صدایی میده فک کنم لنتم  داره تموم میشه  عوصش کن( مکانیکه خودش) 

گفت باشه فردا میرم عوضش میکنم برات، گفتم فردا چرا 

الان بریم دیگه سر رامونه،  گقت الان رفیقم ( اثاث ماشین میفروشه) بستس، فردا میام 

همون لحطه عصبی شدم گفتم ینی جون من برا تو مهم نیستتتتتتتتت

میگم لنتم داره تموم میشه ، اگه نتونم یه وقت ترمز کنم ، تصادف کنم بمیرم ، نزدیک عروسی چی میخوای بگیییییییییی

وای همه اینارو داشتم با داد و هوار میگفتم 

از قضا ۳الی ۴روز دیگه هم موعد مریودمه،  یه نگاه بهم انداخت گفت نزدیکه ؟ گفتم چیییییییی، خیلیی اروم گفت پریودت ، تازه دوزاریم افتاده بود ، حواسم نبود نزدیکه،  چون من چند روز قبل پریود کمردرد میگیرم ( چون نزدیک عروسیه تو تکامل هستم و جنب جوش حواسم به تایم پریودیم نبود) 

هیچییی دیگه همونجا قضیه رو ماسمالی کردم گفتم وای اره ، باز نزدیکه 

ولی اونم طفلی هیچی نگفت 

بلخره مردا باید درک کنن دیگه وظیفشونه🤬🤬🤬

ولی یه چیزی 

میگم خوب شد این پریود داریم که اخلاق گندمونو بندازیم گردنشا😅😂

البته من در حالت عادی خوش اخلاقما، ولی نزدیک پریود 🤬😡😡😠

من دوران پریود کمردرد و پادرد بدی میگیرم، 

تصمیم گرفتم وقتی رفتیم سر خونه زندگیمون ، اون چند روز رو به همسرم بگم غذا از بیرون بگیره و خودش تو کارای خونه کمکم کنه 

بنطرتون قبول میکنه ؟؟؟

شما وقتی تو دوران پریودید واکشن شوهرتون چیه از لحاط اخلاقی؟؟؟

به زمانبندی خدا شک نکن❤️

والا من هیچ تغییر نمیکنم تنها تغییرم دل درده اونم روز اول پریود فقط و الا نه وحشی بازی در میارم نه چیزی خیلی نرمالم

مرا عهدیست با ماهی ؛ که آن ماه آنِ من باشد / مرا قولیست با جانان ؛ که جانان جانِ من باشد 🫂♥️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من پریودام سبکه عموما یا با سردرده که واقعا باید استراحت کنم

ولی خب خودش یه چیزی درست میکنه یا از بیرون میگیره اگه حالم خوش نباشه

انقد دیگه حادش نمیکنم

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨
لعنت به اینستاگرام

دقیقا این چیزا رو تو اینستا مد کردن 

که همه فکر میکنن‌ زنا برده هورمون و پریودن‌ و رفتارشون دست خودشون نیست 

مرا عهدیست با ماهی ؛ که آن ماه آنِ من باشد / مرا قولیست با جانان ؛ که جانان جانِ من باشد 🫂♥️

دقیقا این چیزا رو تو اینستا مد کردن که همه فکر میکنن‌ زنا برده هورمون و پریودن‌ و رفتارشون دست خودشو ...

منم خیلی اذیت میشم چون خونریزیم زیاده پریودم خیلی سنگینه ولی دیگه به شوهرم نمیگم غذا از بیرون بگیر یه غذای سبک خودم درست میکنم تمام ماه زن درگیر هورموناشه اگه اینجور باشه که زندگی تعطیل میشه