2777
2789

منه بدبخت فقط ۱۶ سالم بود توو شهر غریب تنهایی زایمان کردم بچه بزرگ کردم پسرم ۱۳ سالشه هر چی میگم جواب میده توو روم وایمیسه باهام بحث میکنه بی احترامی میکنه منم میبینم باباش چیزی نمیگه بدتر عصبی میشم فحش و بدو بیراه میگم ۲۴ ساعته سرش توو گوشیه حتی سر سفره امشبم باهاش بحثم شد که حداقل موقع غذا خوردن گوشی رو بزار کنار دیدم پدرش هیچی نمیگه لال مونی گرفته گفتم حداقل یه چیزی بگو برگشته میگه مگه کاری به تو داره چیکارش داری تو روانی ...!! منم بدتر به هم ریختم دعوامون شد انقد بیشعور و بددهنه و بدون درکه حالت جنون به آدم دس میده یه لحظه انقد به هم میریزم میخوام پاشم چاقو رو بردارم هم خودمو بکشم هم پسرمو جالبش اینجاست که ۱۰ ساله ازم بچه دوم میخواست بعد اینهمه سال الان ۴ ماهه باردارم و روزی نبوده که حرصم ندن اشکمو در نیارن همش منو مقصر میدونه میگه مشکل از منه منم میگم وقتی میبینی بچه بهم بی احترامی میکنه چرا نمیزنی توو دهنش اونم میگه چون بد حرف میزنی بچه هر چی میگه خوب میکنه 

💕

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببخشیدا ببخشیدا  از تعریفی که کردین شماخودتونم انگار عصبی و بددهن هستین خب پسرتون از شما و باباش یاد گرفته دیگه

توی ثانیه به ثانیه های زندگیم خدا رو  با تمامه وجودم حس کردم...وازش ممنونم که توی فراز و نشیبهای زندگیم همیشه یارو یاورم بوده...ازش ممنونم که حبِ ائمه رو توی دلم قرار داده...خداجونم ازت متشکرم که منِ بنده ی ناچیزت رو با وجودِ تمامِ گناهاش تنها نگذاشتی ...من همیشه به تو محتاجم لحظه ایی و آنی مرا به حاله خودم وا مگذار❤❤❤🙏🙏🙏

قسمت اکثریت تربیت پسر با پدره

و توعم اشتباه میکنی چون  ابتدای سن بلوغشه دوست نداری بچت سرش تو گوشی باشه چتدتا کلاس متفاوت ثبت نامش کن وقت نکنه گوشی دست بگیره

اگه دیدی جوابتو ندادم درحدم نیستی وقتمو برا پیام دادن دوباره برات بزارم😏

بنظرم شما داری زیاده روی میکنی، یکم ارامش داشته باش عزیزم، روی خشمت کار کن

حالا بچه رو بزنه، درست نمیشه که، بدتر لجباز میشه

بچه ت هم بددهنی رو از توی خونه یاد گرفته

وقتی شما بهشون احترام نمیزارید و فوش میدید اونم همینکارو میکنه و فکرمیکنه این مدلی عادیه

شما روی خودت کار کن و سیاست داشته باش

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 

یه چیزایی اقتضای سن پسرتونه طبیعیه و با تو دهن زدن این چیزا چیزی که درست نمیشه هیچ بدترم میشه

باید با حرف با زبون مسئله رو حل کنید

حالا همسرتون کوتاهی میکنن هیچ

این دیگه کار شماست خودتون پیش قدم بشید

@__mahyar ❌آقاهستم❌

رفتارت باید با پسرت اصلاح بشه ،چگرنه در این ه اوضاع بدتر میشه،سما به پدر چیکار داری رابطه اش با شما هم ک خوب نیس،کتابای رفتار رو بخون سرچ کن ،باور کن جواب میده حتما نباید بری پیش مشاور پول بدی تا بفهمی چی بگی چی میگی ،میدونم شوهرتون مقصره

زمستان باشد،برف باشد،سوز باشد و نیمکت پارک یخ زده باشد و تو در کنارم🩷🌷💒