2777
2789

واقعا خیلی دوست دارم بدونم واقعیت و اکثریت جامعه چیه 

تو اینستاگرام دخترای 20 ساله همه حداقل عمل بینی یا تزریق ژل لبو دارن و واقعااا خوشگلن 

حتی اینایی که تو اکسپلور چالش میرن بدون فی. لتر جوری نازن که محوشون میشم و واقعا میگم اگه اینا آدمن من آدم محسوب نمیشم 

من ولی زشت نیستم اما خوشگلم نیستم 

برعکس همون دخترا لوازم آرایشی زیادی ندارم و روتین پوستیم هم در حد عادیه نه لوازم گرون و میلیونی 

خیلی از وسایلی که دخترا دارن رو ندارم و نمیشناسم، مثلا دستگاهی که موها رو فر میکنه، اون وسیله آهنی که خط فک میندازه، حتی فاصله دهنده بین انگشتا که واسه لاک استفاده میکنن. خیلیاش که واسه اولین بار میبینم

برعکس اون دخترا پارتی نمیرم، اصلا دوست جنس مخالف ندارم، تو اکیپ مختلطی نیستم

حتی لباس پوشیدنمم عادیه، تا حالا نه نیم تنه، نه لباس خیلی کوتاه، نه شلوار زاپ دار هیچکدوم نپوشیدم

تا حالا مشروبم و الکل نخوردم، سیگار نکشیدم و خیلی چیزای دیگه 

حتی پیج اینستامم از خودم عکس ندارم

نیازی نیست حتما انسان بزرگی باشید، تنها انسان بودن کافیست!         زندگی برام یه گُلِه، یه گل خاردار که با قضاوتهای بقیه وحشی شده، که هروقت هر اتفاقی افتاده زندگیو محکوم کردن و بهش لعنت فرستادن و حالا خودِ همون زندگی از همه خسته تره... من این گلو بغل میکنم با تمااام وجودم و با همه‌ی خارهاش، زخمی شدنمو به جون میخرم ولی تهِ تهش مرهم این گل آسیب دیده میشم و دوتامون با هم یکی میشیم 🙃💫✨                                                    1. حوصله بحث با کسیو ندارم پس اگه نظرت مخالفمه و دنبال تحمیل و بحثی ریپ نزن   2. با کسی سرِ جنگ ندارم ( جز آدمای خودبرتربین و کسایی که پز میدن) پس مراقب لحنتون باشید و از دستم ناراحت نشید   3. آقایون درخواست ندن                                                          ❤️‍🩹 هرکس داستانی دارد که اگر آن را کامل بخوانی هرگز نمی‌توانی از او متنفر باشی...! ( آروین یالوم)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم من به عنوان یه دختر جوون خیلی ساده و محدودم؟ 

واقعا با اینکه خواستگار دارم خودم فکر میکنم اگه یه پسر بخواد ازدواج کنه یا وارد رابطه دوستی بشه قطعا سراغ همون دخترا میره که بیشتر به خودشون میرسن و عشق و حال اینطوری هم کردن 

نیازی نیست حتما انسان بزرگی باشید، تنها انسان بودن کافیست!         زندگی برام یه گُلِه، یه گل خاردار که با قضاوتهای بقیه وحشی شده، که هروقت هر اتفاقی افتاده زندگیو محکوم کردن و بهش لعنت فرستادن و حالا خودِ همون زندگی از همه خسته تره... من این گلو بغل میکنم با تمااام وجودم و با همه‌ی خارهاش، زخمی شدنمو به جون میخرم ولی تهِ تهش مرهم این گل آسیب دیده میشم و دوتامون با هم یکی میشیم 🙃💫✨                                                    1. حوصله بحث با کسیو ندارم پس اگه نظرت مخالفمه و دنبال تحمیل و بحثی ریپ نزن   2. با کسی سرِ جنگ ندارم ( جز آدمای خودبرتربین و کسایی که پز میدن) پس مراقب لحنتون باشید و از دستم ناراحت نشید   3. آقایون درخواست ندن                                                          ❤️‍🩹 هرکس داستانی دارد که اگر آن را کامل بخوانی هرگز نمی‌توانی از او متنفر باشی...! ( آروین یالوم)

اون وسیله آهنی که خط فک میندازه چیه؟؟؟؟؟؟؟

نمیدونم اسمشو 

یه وسیله کوچیک و دستیه، زاویه ساز صورته و پوست صورتو سفتم میکنه 

من ۲۶سالمه 

ارایش میکنم لاک میزنم خودم مژه میزارم 

ولی تزریق و عمل نکردم چون همیشه منصرفم میکنن ک خودت قشنگی خانوادم مخالفن میگن این کارا برای پیراس 

لباس همه مدلی دارم ولی جدیدا چون معلم شدم باید مذهبی باشم

میشه دعا کنید به خواسته قلبیم برسم 💜مرسی🧡

سلام مثل فرشته هستی 

فرشته ای که خود را نمی بینه و 

زیبایی های طاهری فرشتگان دیگر را می بینه 

اعتماد به نفس نداری 

مشاور هستم 

دوست داشتی درخواست بده 

بیا خصوصی 

اضطراب و افسردگی ، مشاوره و راهنمایی تحصیلی و خانوادگی و جنسی و....

اکثريت ساده ان

چون اونایی که این کارارو انجام میدن خیلی دیده میشن آدم فکر می کنه اکثريت اونطوری هستن

حالا نه اینکه آرایش و عمل زیبایی و مهمونی رفتن کار بدی باشه

ولی میگم الکی خودتون رو با بقیه مقایسه نکنید

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم.               پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️

همه در حدی میگی نیستن ولی شما هم خیلی مثبتی

لباسای ناز و خاص میپوشم، آرایشم دارم، بیرون رفتن و آهنگ گوش دادن و کتاب خوندنم بیشتره 

ولی خب والا نمیدونم بازم احساس تفاوت میکنم