2777
2789
عنوان

چجوری به خواهرم بگم پولم رو بریزه

54 بازدید | 6 پست

ده روز پیش نقاشی بچشو کشیدم توافق کردیم پول زحمتم رو بده 

بخدا یه کنته و پاککن تموم کردم کمر و دست برام نموند 

گفت سرماه

سرماه اومد نداد گفتم عیب نداره پتو بردار برام 

امروز زنگ زده پنجشنبه 

بعد دیگ پیامک دادم نمیخوام پولش رو بده 

گفته ماه بعد 

بخدا از حرص دارم میترکم هم خودش هم شوهرش دارن 

همش دارم فوش مینویسم پاک میکنم

وقتی یادم میفته با چه ذوقی داشتم میکشیدم گریم میگیره 

درمن یک تیمارستان وجود دارد یک تیمارستان با هفتاد تختخواب هفتاد تختخواب با هفتاد دیوانه و سخت ترین کار دنیا را من میکنم  زمانی ک ازمن میپرسند خوبی؟ ومن باید یک تیمارستان هفتاد تختخوابی را ارام کنم و با متانت صادقانه ای بگویم بله امروز خیلی خوبم ....🤍دیدم ک برنداشت کسی نعشم از زمین..خود نعش خود به شانه گرفتم گریستم...🖤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهش پیام بده بگو برام پول واریز شده تو ریختی؟

عزیزم نوشته هامو بخون

همش بهونه میاره 

درمن یک تیمارستان وجود دارد یک تیمارستان با هفتاد تختخواب هفتاد تختخواب با هفتاد دیوانه و سخت ترین کار دنیا را من میکنم  زمانی ک ازمن میپرسند خوبی؟ ومن باید یک تیمارستان هفتاد تختخوابی را ارام کنم و با متانت صادقانه ای بگویم بله امروز خیلی خوبم ....🤍دیدم ک برنداشت کسی نعشم از زمین..خود نعش خود به شانه گرفتم گریستم...🖤
بگو نقاش دربار نیستم تو هم ملکه نیستی بچتم ولیعهد نیست پول رو بزن دیگه نکبت

چقدر قشنگ گفتی 😂