2777
2789

خیلی گرفتاریم خانوادگی 

من و خواهرم داریم جدا میشیم بماند ک چقد اذیت شدیم هر چقدر تو زندگی از لحاظ مالی هم سخت تو تنگنا هستیم دیگه واقعا بریدم به خانواده مادری و پدری ام که نگاه میکنم میبینم چقد خوشبخت هستن بعد من ک پدر مو تو ۶ ماهگی از دست دادم علاوه بر یتیمی از شوهرم هم شانس نیاوردم چه من چه خواهر خیلی دیگه دلگیرم از خدا کسیو نداشتم بهش این حرفا رو بزنم جز اینجا دعایی راه حلی چله ایی میدونین که حاجت بده بخونم بلکه یکم گره از مشکلاتمون باز شه ماهم خوشبخت شیم مادرم مارو دست تنها بزرگ کرد حالا انگشت نما فامیل شدیم بماند که چقدر شماتت شدیم بابت همین جدایی‌مون منکه بخاطر خیانت میخوام ‌جدا شم خواهرمم بخاطر بد دل بودن همسرش برامون دعا کنید تورو به فاطمه زهرا 💔🥲🙏🏻

میشه واسه حاجت دلم ی صلوات بفرستی خیلی دلم شکسته ممنون میشم عزیزم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم .ناراحت نباش اکثرا همه مشکل دارن شاید ما ظاهر زندگیشون می بینی .یکی از دختر های فامیل ما یه شوهر پولدار داشت که کلی پز‌ زندگیش میداد بعد هاشوهرش زن گرفت و به روز اینو طلاق داد 🥲برای  زیاد شدن محبت شوهرتون سوره یاسین بخونید روی آب هر جا به مبین رسیدید فوت کنید و سه بار مزمل بخونید رو آب و باهاش شربت درست کنید بهش بدید بخوره و سوره نور به نیت سر به راه شدنش بخونید و ذکر یا عفیف زیاد بگین ...واسه بد دل بودن شوهر خواهر هم تا می تونه به نیتش سوره ناس و فلق بخونه 

وای عزیرم خیلی ناراحت شدم

خودمم دیگه خسته شدم هی اومدم ناشکری نکنم ولی میبینم انگار برای ما نمیشه فقط برامون دعا کنید لطفا 

نمیشه یه جوری ببخشی برگردی اگه امکانش هست

خیلی بخشیدم بارها تکرار کرد و اینکه الان اون نمیخواد مصمم رو طلاقه برنمیگزده 

سلام عزیزم .ناراحت نباش اکثرا همه مشکل دارن شاید ما ظاهر زندگیشون می بینی .یکی از دختر های فامیل ما ...

اخه میدونین همه فامیل هم مارو تنها گذاشتن تو این مشکلی ک داریم هیچکس ب فکر نیس خیلی دلم شکسته 

اخه میدونین همه فامیل هم مارو تنها گذاشتن تو این مشکلی ک داریم هیچکس ب فکر نیس خیلی دلم شکسته

آره فامیل کلا همین هستن تازه انگار از بدبختی شادتر هم میشن💔بی خیال فقط  خدا و خودت ....من که دیگه خیلی وقته فهمیدم جز این دوتا رو هیچ کس نمی تونم حساب کنم .یکم غم انگیزه ولی بهت حس قدرت میده