2777
2789
عنوان

خوب چرا بچه میارین⁉️

191 بازدید | 12 پست

عمه جون😐 من می‌گفت فلانی(دخترش)خیلی رو دست من خرج میذاره 

(حرفش اینطوری بود که کاشکی خاستگار بیادشوهرش بدم)

دختر عمم متولد ۸۹ هست تازه امسال میخواد بره کلاس دهم 

میگفت پسرم که ۱۲ سالشه اصلا خرجی رو دست ما نداره 

خودش میره مغازه وایمیسه حقوقشو میگیره

لباسشم فقط سالی یدونه شلوار و بلوز هست 

ولی این دختر همش میگه من چی بپوشم من ابن لباسو ندارم فلان بسان خرجش زیاده 

منم گفتم خوب چرا مثل پسرت نمیزاری بره کار کنه خرجشو خودش در بیاره؟ 

میگه نه میره بلایی سرش میاد فلان میشه بسان میشه 😐

نه خودشون میزارن بری مستقل شی کار کنی 

سرتم منت میزارن 

تازه تو این سن میخوان شوهرت هم بدن مانع پیشرفتت شن

فراموش خواهم شد❤️‍🩹🕊وقت‌، وقت رفتنه:)رَهاکن و بگذر💆‍♀️

😐

بار خدایا! با یاری تو، تو را ثنا میگویم به خاطر آنچه به وسیله آن موفق به ثناگویی تو شدم و به اندازه نیت فاسد و یقین ضعیفم علیه خودم و به آنچه که تو سزاوارش هستی اقرار میکنم:بارالها، تو خوب معبود و خوب پروردگاری هستی و من بد پرورش یافته ای هستم!تو خوب مولایی هستی و من بد بنده ای!تو خوب مالکی هستی و من بد مملوکی!چه بسیار گناهی که مرتکب شدم و تو عفو نمودی و چه بسیار جرم هایی که از من سر زد و تو از آن گذشتی!چه بسیار خطاها کردم، ولی مرا مؤاخذه نکردی و چه بسیار بدی ها که عمداً مرتکب شدم و تو از آن درگذشتی!و چه بسیار لغزش ها که از من سر زد و از آن چشم پوشی نمودی، و مرا بر غفلتم مؤاخذه نکردی!اینک این منم که به خود ظلم کرده ام و به گناهم اقرار و به خطاهایم اعتراف دارم. پس ای آمرزنده گناهان! از تو میخواهم که گناهانم را ببخشی و از لغزش هایم درگذری، پس به نیکی اجابت کن که تو سزاوار اجابت و اهل تقوا و آمرزشی!)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اصلا گیریم بخواد دخترش هم بفرسته سرکار

دخترش میتونه راحت بگه نه من کار نمیکنم چون چه قبول کنید چه نکنید تا سن ۱۸ سالگی پدر و مادر وظظظیفه دارن خرج بچشون رو بدن و امکانات فراهم کنن اگر نمیتونن پس بچه نمیاوردن حالا اگر شرایط روزگار جور دیگه ای براشون پیش رفته یه حرف دیگه ست

همون پسر ۱۲ سالشون هم که فرستادن سرکار توی همون سرکار اتفاقی براش پیش بیاد گیر ادم ناخلف بیوفته یا از مسیر اصلیش دور بشه پدر و مادرش مسئولن 

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

آره متاسفانه دلم میسوزه برای دختراشون

خیلی سخته 

همه نزارن خودت خرج خودتو بدی 

هم منت بزارن 

هم بگن باید شوهر کنه

فراموش خواهم شد❤️‍🩹🕊وقت‌، وقت رفتنه:)رَهاکن و بگذر💆‍♀️