2777
2789

خیلی بخودت بها بده نذار بدون تو جایی بره وابستش کن،جوری رفتارنکن ک همش ازش اجازه بگیری،زیاد دلسوزی خانوادشونکن،کارای لوس بکن مثلا برام لواشک بگیر و......غیرمستقیم از خودت تعریف کن،مثلا ب دوستت جلوش بگو فلانی بهم گفت چقدرظریفی،یاحالا هرچیز دیگه ای،برا حریم خصوصیت ارزش قائل باش و بهش یادبده،همه چیز زندگیتو بهش نگو بخصوص حرفهای خانوادگی،یا دعواها و مشکلات خانوادگی،خرج کن در حد اعتدال،جلو خانواده خودت و خودش باهاش بحث نکن

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

والا شما میخوای دم حجله بکشی

واس ما که بعد ۸ روز میگه عاشقتم و هر چی میگم راه میاد میترسم خب

میگم عکس پروفایلت لختی و اینا نباشه بازوهات معلوم نباشه همکارات میبینن در جا حذف کرد و مهریم ۱۰۰۰ تا گل رز بیشتر نمیخواد ....والا منم میترسم

خیلی بخودت بها بده نذار بدون تو جایی بره وابستش کن،جوری رفتارنکن ک همش ازش اجازه بگیری،زیاد دلسوزی خ ...

چشم گلم 

همشون واقعا خیلی مهم بودن و برا زندکی ضروری اینطوری به نظرم ارزش خود طرف هم حفظ میشه

بعضی کارها بعضی چیزها وظیفت نیست که انجامشون بدی ، پس انجام نده که تبدیل به وظیفه برات بشه ، اگه یه ...

این آخری رو خوب اومدی من خودم بخاطر به بی احترامی که برادر شوهرم به مادر بزرگم کرد ده ساله شایدم بیشتر که باهاشون قطع رابطم،هر چیزی حدومرزی داره،برای من خانوادم خط قرمزم هستند،بهشون گفتم اجازه نمی‌دم به کسانی که یک عمر زحمت منو کشیدن بی احترامی کنید

وطنم پاره ی  تنم ،خدایا حافظ رهبر عزیزم (سید علی)باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷خدایا حافظ دلاور مردان (سربازان)سرزمینم باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷.گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ اگه یه بار میگم جاریم وسواسه تایپک دیگه میگم شلختس، یه تایپک میگم پولداره، یه تایپک میگم اهل رفت آمد نیست، یه تایپک میگم هررهفته گردش تفریح، یه تایپک میگم حسود، نگید دروغگو بدانید و آگاه باشید بنده شش تا جاری دارم با خودم هفتا میشم 😂😂😂😂به ارزوهایم قول رسیدن دادم😌هرکی امضامو خوندلطفا برای عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرسته😘😘😘😘🌷🌷🌷

درسته گلم ولی اینکه تو خرید عروسی اینا چطوری حرف خودتو به کرسی بنشینی هم خیلیییی مهمه

منظورم اینه هی ازش نپرسی این لباس خوبه؟  نظرت چیه؟    کدومش بهتره؟  اونم فکر کنه بگه مردونه بازی در بیارم  ایراد بگیرم  تا اون چیزی که من میگم رو بخره.  حتی برای خرید های اونم تو نظر بده 

البته به قول سایر دوستان به ذات طرف هم بستگی داره معلوم نیست چطور آدمی باشه ولی تو از اول سفت بگیر که کم کم بیاد دستت اخلاقش بعد دنبال راه حل باش

این نیز بگذرد .....

طبق تجربه 

اصلا از وقتت، علائقت، تفریحات بجا واصولی، درس و دانشگاه، استقلال مالی کوتاه نیا 

اگه از رفتار شوهر و نزدیکانش ناراحت شدی،همون موقع با احترام بهشون بگو اصلا نرو بعدا تو فکرت صدبار باهاشون دعوا کن... 

حتما برو باشگاه که تاثیر هزاردرصدی تو اعتمادبنفس داره مخصوصا بعد تاهل.. به زیبایی و موهات برس تا میتونی بهداشتتو کامل رعایت کن 

هر چقدر حالت با خودت خوب باشه، زندگی با آرامش و شادتری خواهی داشت بدون مزاحم...

💥💥💥هرگز هرگز هرگز از خانوادت بد نگو پیشش، حتی یه حرف ساده 

هرگز هرگز هرگز رو زن یا دختری حساسیت نشون نده 

هرگز هرگز هرگز هرگز هرگز هرگز هیچوقت از زن یا دختری، حتی مادر یا خواهرت، حتی دختر بچه پیشش تعریف نکن💥💥💥