2777
2789

بعضی کارها بعضی چیزها وظیفت نیست که انجامشون بدی ، پس انجام نده که تبدیل به وظیفه برات بشه ، اگه یه روز کسی هم بهت توهین کرد بار بعد و بعد تر راهت تر می‌تونه اینکار انجام بده ، پس یجوری رفتار کن که بار اول و آخرش باشه

اسی گربه رو بکشی فک میکنن دیوانه ای نکن این کارو دختر،،،

جدا از شوخی به رفتار و کردار تو و ذات طرف مقابل بستگی داره،رفتار تو خوب باشه ذات اون درست زندگی خوبی خواهید داشت

وطنم پاره ی  تنم ،خدایا حافظ رهبر عزیزم (سید علی)باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷خدایا حافظ دلاور مردان (سربازان)سرزمینم باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷.گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ اگه یه بار میگم جاریم وسواسه تایپک دیگه میگم شلختس، یه تایپک میگم پولداره، یه تایپک میگم اهل رفت آمد نیست، یه تایپک میگم هررهفته گردش تفریح، یه تایپک میگم حسود، نگید دروغگو بدانید و آگاه باشید بنده شش تا جاری دارم با خودم هفتا میشم 😂😂😂😂به ارزوهایم قول رسیدن دادم😌هرکی امضامو خوندلطفا برای عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرسته😘😘😘😘🌷🌷🌷

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

به خدا آدمت خوب وفهمیده باشه، خونواده ش باشخصیت باشن، هیچ کاری نمیخوادبکنی، فقط احترام بزاری و تمام 

بچه ها امضامو یه نیگا بندازید دمتون گرم

آنلاین شاپ زنانه دارم حتما یه سر بزنید توی تلگرامه،  ممنون میشم ازم حمایت کنید. بچه ها چون شروع کارمه و میخوام مشتری پیدا کنم خیلی ارزون میدم جنسامو و خیلیم با کیفیت هستن کارام ، میتونید مقایسه کنید،مانتو و عبا و کت دامن و لباس فرم اداری و....  https://t.me/foroushaztolidi_ziba

فیلم بازی نکنید. این که مثلا گفته میشه زیاد بهش رو ندید پر رو میشه یا هرچند وقت یکبار به چیز گرون ازش بخواید تا عادت کنه و ...

مرد هم مثل زن انسان هست. بلاخره می‌فهمه. اگر فهمید خیلی از اون زن متنفر میشه. این سیاست که شوهر رو توی مشت خودمون نگه داریم. ریسک بالایی داره. اگر کار از دست در رفت، زندگی آدم خراب میشه.

اگر مردی خوش قلب باشه و رو راستی ببینه، جونش هم برای همسرش میذاره‌. آدم خوب انتخاب کنید، نیازی به هیچ دسیسه ای برای خوشبختی نیست.

شاید ۴۰% پسرا و ۴۰% دخترا اصلا مناسب ازدواج نیستند. ولی همه در ظاهر خوب به نظر می‌رسند.

یه چک بزن در گوش مادرشوهرت

بعدم ساکشو برداره و خونشوبه مقصد خونه پدر ترک کنه🤦

وطنم پاره ی  تنم ،خدایا حافظ رهبر عزیزم (سید علی)باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷خدایا حافظ دلاور مردان (سربازان)سرزمینم باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷.گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ اگه یه بار میگم جاریم وسواسه تایپک دیگه میگم شلختس، یه تایپک میگم پولداره، یه تایپک میگم اهل رفت آمد نیست، یه تایپک میگم هررهفته گردش تفریح، یه تایپک میگم حسود، نگید دروغگو بدانید و آگاه باشید بنده شش تا جاری دارم با خودم هفتا میشم 😂😂😂😂به ارزوهایم قول رسیدن دادم😌هرکی امضامو خوندلطفا برای عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرسته😘😘😘😘🌷🌷🌷

باید تو ذاتت باشه   چون برای هر آدم و هر موضوعی یه مدل و فرمول خاص خودش رو داره. 

مثلا  از همون اول موقع خرید عروسی نظر خودت رو اعمال کن  محکم باشی روی حرفت بمونی انعطاف زیاد خوب نیست همش ببخشی فداکاری کنی و حقی برای خودت قائل نباشی ووووووووووووو اینا خوب نیست

این نیز بگذرد .....
من چطوری با کردار رفتار کنم گلم؟

با کردار رفتار کنم چیه دیگه؟

آدم حسودی نباشی دنبال حاشیه نباشی بیشتر راه سعادت در زندگی مشترک رو رفتی

باید تو ذاتت باشه چون برای هر آدم و هر موضوعی یه مدل و فرمول خاص خودش رو داره. مثلا از همون اول م ...

درسته گلم 

ولی اینکه تو خرید عروسی اینا چطوری حرف خودتو به کرسی بنشینی هم خیلیییی مهمه