2777
2789
عنوان

رانندگان مبتدی

63 بازدید | 12 پست

سلام خانم ها من کلاس هامو گذروندم و الان حس میکنم هیچی حالیم نیس...مربی هم از اول گیر داده بود ب سنم ک چرا انقد دیر یادم افتاده رانندگی یاد بگیرم ....

نمیدونم من خنگم و اون مربی درست میگف یا برا همه سخته؟!

انقد از خودم ناامیدم ک دلم نمیخواد حتی آزمون آیین نامه رو بدم ...‌هیشکی نیس باهاش تمرین کنم شوهرمم میگ حال و حوصله یاد دادن ندارم پولم ندارم برم تمرین اموزشگاه بگیرم ...انقد ناراحتم ک

عزیزم رانندگی قلق داره ک خودت باید انقد تمرین کنی ک بیاد دستت 

صد جلسه هم ک کلاس بگیری تا خودت ب ترست غلبه نکنی یاد نمیگیری

چالش حرف ناشناس🐍نیوش یک☝🏻نیوش دو✌🏻نیوش سه👌🏻نیوش دنده ب دنده🚗نیوش عسل و قنده🍭🍯نیوش چرا نمیخنده؟:/😼نیوش آه🤧 نیوش ماه🌙🌝نیوش مثل قناری🐥🤪نیوش ماشین فراری🚘نیوش آه😚نیوش ماه🌛💋نیوش چرا سر جنگه؟⚔️😤نیوش بشقاب پرنده🍽🦚🕊نیوش آه🐾نیوش ماه🔥😛نیوش ماه و قشنگه🌙😻نیوش مست و ملنگه🍷🥂🍺زراشم چ قشنگه😂😂هه ناسکم ده نوسم خوشم ده ویی مه لی دووباره یه له وانه یه روژیک نه بم که دووباره ی که مه وه💛.#بژی_کورد✌🏼🇹🇯

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما یه خانمی و اصولا هر کاری تو زندگیت بخوای انجام بدی عده ای پیدا می شن که سعی می کنن بگن نکن و نمی تونی‌. گوش نکن. محکم باش. رانندگی اعتماد به نفس می خواد و اعتماد به نفس از تمرین میاد. راهی پیدا کن که بتونی تمرین کنی‌.

زنده باد هیولای اسپاگتی پرنده!
عزیزم رانندگی قلق داره ک خودت باید انقد تمرین کنی ک بیاد دستت صد جلسه هم ک کلاس بگیری تا خودت ب ترست ...

تنها توی پارکینگ برم فقط روشن کنم و یکم جلو و عقب برم له نظرت موثره؟!

خوب با شوهرت میری بیرون عوارض روشن بود تو محل چند تا کوچه و خیابان نزدیک بشینید اکه خیلی هیچی بلد نی ...

آخه یکی دو بار نشستم خیلی وحشتناک بود برام بچه هامم پشت بودن تمرکزمو بهم میزدن

همون چند جلسه اضافه بردار 

فکر کن پول دادی رنگ کردی یا حالا مانتو خریدی

من الان چند وقته مانتو نخریدم همون قبلیا رو پوشیدم 

بیشتر حوصله نداشتم و جای خاصی نمیرم نمیگم پولم از پارو میره بالا ولی به خاطر نداری هم نیوده

دبگه اگه می خوای راننده بشی باید بشینی شوهرتم کمک نمی کنه

باید این هزینه رو بپردازی

دختر خواهر شوهرم با پررویی کامل گفت به شوهرم بیا تمرین

ما هم تازه ماشین خریده بودیم بیشتر پولش رو  هم من داده بودم

منم به شوهرم گفتم می خوای بری باشه لطف می کنم اجازه میدم خودت بری ولی حداقل از بابات ماشین بگیر