2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رفتم دیدن دختره البته تو مرکز خرید با یه لبخند باز همینکه ماسکو کشید خندم محو شد انگار برق منو گرفت ...

چرا 

سلام گل گلیا. اکانت دست دونفره. دوتادخترخاله ایم ۲۲ و ۳۶ ساله.هرجفتمونم اکانت قبلیامون ترکیده. من خودم خواستم اون دعواش شد😅😆

عکس ش رودیده بودم همکلاسی داداشم بود نگو عکسه فیلتره هم پیر بود هم زشت البته من حودمم زشتم ولی نمی ...

آجی یعنی چی زشتی🤕🤕💔

هر آدمی صورتش هرچی باشه، چهرش جای دستای خداست🥺دستای خدا که زشت نمیسازه 

این اتفاق برا خیلیا میفته من چندین نفر از دوستام براشون پیش اومده حتی آقایی بوده که جداشده بود، دنبال همسر میگشت از طرفدمعرف مجازی عکس میفرستادن  براش 

میرفت میدید که  عکس صد سال پیش دختره س با فیلتر. 

سلام گل گلیا. اکانت دست دونفره. دوتادخترخاله ایم ۲۲ و ۳۶ ساله.هرجفتمونم اکانت قبلیامون ترکیده. من خودم خواستم اون دعواش شد😅😆

عکس ش رودیده بودم همکلاسی داداشم بود نگو عکسه فیلتره هم پیر بود هم زشت البته من حودمم زشتم ولی نمی ...

آها یعنی برا داداشت میخواستی بری خواستگاری؟ همکلاسیش بوده خب یعنی ندیده بودتش؟ چه پیچیده

من تاحالا آدم زشت ندیدم میدونی  هرکسی تو چهرش یه چیز قشنگ یا حداقل بانمک داره یا یه نگاهی داره که نگاهش یه حالت قشنگیه.

ولی بعضیا با چهره فرشته و بی نقص دیدم، ابلیسن هیولان حاصر نیستم چند ثانیه توی هوایی که هستن نفس بکشم 

آها یعنی برا داداشت میخواستی بری خواستگاری؟ همکلاسیش بوده خب یعنی ندیده بودتش؟ چه پیچیدهمن تاحالا آد ...

اون دیدهبود عکسشو به من نشون داده بود زشت که میگم بد برداشت نشه با عکسش خیلی فرق داشت

خدایا شکرت