2777
2789
عنوان

الان فهمیدم روز پدر بودع

103 بازدید | 11 پست

خلاصه میگم حوصلتون سر نره 

تاپیک قبل کامل تایپ کردم

خلاصه ماجرا اینه که من ۲سال کواهیتانه گرفتم با اینکه رانندگیم خوبه ( خود بابام میگه) ولی بابام ماشین دستم نمیده،  با اینکه یه سال اول پی شخودش زیاد رانندگی کردم 

سر شب اعصابم از این قضیه خورد بود ، عصبی بودم بدجورررررر

رفتم معاره دو قلم وسیله بخرم ، وسیله هارو جا گذاشتم برگشتم

وقتی برگشتم بابام گفت پس وسیله ها کو، یادم افتاد جا گذااشم، بعد گفت حواست کجا بود،  گفتم ذهنم درگیر بود گفت درگیر چی 

اینو که گفت روم نشد خودشو بگم بهش گفتم مامان چند وقت قبل تو دورهمی مون با فلانی حرف ماشین که شد گفت بابای نازنین ( من ) دستش ماشین نمیده

اینو که گفتم هیچی نگفت 

اینم بگم بابام اصلا آدم خسیسی نیست ، خیلییییی بیشتر از اون چیزی که توان داشته برام زحمت کشیده و میکشه 

۲سال پیش ۴۲تومن برا دندونام هزینه کرد ، پولی که یه سختی پس انداز کرده بود داد برا من 

ولی ماشین دستم نمیده ، 

حالا الان داشتم تو اینستا چرخ میزدم فهمیدم روز جهانی پدره ۳شهریور 

چند تا پست دیدم جیگرم سوخت

یاد وقتایی که میره سرکار با کمردرد و پا درد و ضعیفی بدنش بعد شبا خسته میاد خونه میفتم،( الانم میره سرکار) جیگرم میسوزه 

بخدا یه بغض بدی افتاد تو گلوم 

الان نیم ساعته فقط دارم اسک میریزم، به سختی دارم تایپ میکتم 

نکنه با این حرفم شرمندش کردم ، ولی من مادرمو بهونه کردم 

انقدبیصدا گریه کردم گلوم درد گرفته😭😭😭😭😭😭

جان جدتون بگید چه علط بکنم 

حرف بدی زدم یا زیادی حساس شدم

روز پدر کجا بود 

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جدی میگی🥲؟

اره عزیزم طبیعیه ادم بعضی وقتا نسبت به پدرش احساساتی بشه چون خودمم اینجوریم بعضی وقتا صرفا چون خیلی زحمت میکشه میشینم گریه میکنم، الان غصه نخور پاشو صورتتو بشور و مطمئن باش پدرت اگر شما خوشحال باشی خوشحال تره💕

این همه زحمت میکشه شما خوشحال باشی نه اشک بریزی🥰

•یه روزی میام و میگم که به هدفم رسیدم👩🏻‍⚕️💊