2777
2789

آدم خوبیه آدم مهربونیه ولی خب بازیش یکنواخته و صرفا دلم به خاطر اینکه آدم خوبیه میسوزه

تیموتی شالامی هم، بی همه چیز بازی درآورد که برای تکرار نقش جانی دپ ازش اجازه نگرفت 

کوین اسپیسی هم بیچاره شد ولی دلم برای اون به خاطر حیف شدن بازیش میسوزه نه اخلاقش...

ممکنه تلاش زیاد به موفقیت ختم نشه ؛ اما صددرصد به پشیمانی و حسرت ختم نمیشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فیلم های قدیمش ببین مثلا کارخانه شکلات سازییا دزدان دریایی کارائیب این یکنواختی که میگی بخاطر سبکشه

شکوهش توی دزدان دریاییه ولی شکلات و ادوارد و قطار سریع السیر و....

تقریبا همش رو دیدم ولی خب بله میتونه این یکنواختی سبکش باشه چون بازیگر دیگه ای این مدلی بازی نمیکنه

ممکنه تلاش زیاد به موفقیت ختم نشه ؛ اما صددرصد به پشیمانی و حسرت ختم نمیشه

شما دیدی کسی مثل جانی دپ باشه
این دیگه سبکشه همه به خاطر همین دوسش دارن

کاربر اقا هستم . کاربری حنیفیون (کنکوریا میتونن از تاپیکای اون کاربریم استفاده کنن درباره کتاب ها و کلاس های کنکوری توشون توضیح دادم)