2777
2789
عنوان

نمونه دولتی قبول شدم ولی به دلیل سهمیه منطقه دو بودن نمیخوام برم🫠

| مشاهده متن کامل بحث + 228 بازدید | 26 پست

برای جو مدرسه هم که میگی ممکنه نمونه درس خوندن تر باشند بله قطعا جو نمونه خیلی بهتره ولی میتونی بری کتابخونه یا پانسیون درکنارش منطقه3بخونی

امضامو بخون✨️👈به امید نابودی رژیم کودک کش اسرائیل و پیروزی #فلسطین_مظلوم🇵🇸شهید رئیسی بهت افتخار می کنم رئیس جمهور با غیرت کشورم💚🇮🇷۳۱اردیبهشت سالگرد شهید جمهور و همراهان💙من توکل به خدا کردم و او معجزه کرد🌱به اندازه تمامی نداشته هایمان خدایی داریم مهربان تر از حد تصور.... چرا هنوز غصه میخوری آخه عزیز من؟! توکل کن به خدا😍🤌🥲《☕🧘‍♀️📚》.. تا اینجا اومدی یه صلوات بفرست برا سلامتی و ظهور امام زمان عج🥰❤️🫶

عزیزم سهمیه بندی کنکور چرندی بیش نیست. برای گول زدن دانش آموزای مناطق محرومه. من دانشگاه دولتی درس خوندم. خود رئیس دانشکده مون میگفت ما اصلا بر اساس سهمیه انتخاب نمی کنیم بر اساس رتبه کشوری انتخاب می کنیم. یعنی به سازمان سنجش اعلام می کنیم که مثلا برای فلان رشته از رتبه 1100 تا 1300 کشوری رو فقط میپذیریم. تو همکلاسی هامم رتبه های کشوری نزدیک به هم داشتیم ولی رتبه های منطقه ای مون خیلی با هم اختتلاف داشت. رتبه 110 منطقه 3 با رتبه 340 منطقه 1 تو یه کلاس بودن در حالیکه رتبه کشوری هاشون خیلی بهم نزدیک بود.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگر تصمیم داری با موسسات آموزشی پیش بری مثل تام لند و.. پس مدرسه فرقی برات نداره برو منطقه3 و پیشنها ...

ممنون در هر صورت بتا یه موسسه پیش میرم و من خیلی درباره موسسات تحقیق کردم لین اشتراک ۳ ساله الماس ماز رو هم دیدم اما زمان کلاس ها خیلی کمتر از زمان کلاس های موسسات دیگه مثل تام لند و کلاسینو بود و خب شاید این خلاصه بودن کلاس ها باعث قیمت کم این اشتراک شده بود خلاصه که دیگه همین چند ساعت پیش رفتم تاملند اشتراک تام اش رو فعال کردم🤕🥲ان شالله که اینم خوب باشه

من خیلی توی انتخاب استاد وسواس دارم و کلا واسه همه چیز کمالگرام

الان نمیدونم برای شیمی و ریاضی از تاملند کی انتخاب کنم😭

🙂🍃
عزیزم سهمیه بندی کنکور چرندی بیش نیست. برای گول زدن دانش آموزای مناطق محرومه. من دانشگاه دولتی درس خ ...

اها🤕اینم درسته❤️واقا با این قوانین و سهمیه ها ادم میمونه چیکار کنه

🙂🍃
ممنون در هر صورت بتا یه موسسه پیش میرم و من خیلی درباره موسسات تحقیق کردم لین اشتراک ۳ ساله الماس ما ...

توی همه موسسات کلاس ها یک جوره ساعتش هیچ فرقی نداره عزیزم 

امضامو بخون✨️👈به امید نابودی رژیم کودک کش اسرائیل و پیروزی #فلسطین_مظلوم🇵🇸شهید رئیسی بهت افتخار می کنم رئیس جمهور با غیرت کشورم💚🇮🇷۳۱اردیبهشت سالگرد شهید جمهور و همراهان💙من توکل به خدا کردم و او معجزه کرد🌱به اندازه تمامی نداشته هایمان خدایی داریم مهربان تر از حد تصور.... چرا هنوز غصه میخوری آخه عزیز من؟! توکل کن به خدا😍🤌🥲《☕🧘‍♀️📚》.. تا اینجا اومدی یه صلوات بفرست برا سلامتی و ظهور امام زمان عج🥰❤️🫶

توی همه موسسات کلاس ها یک جوره ساعتش هیچ فرقی نداره عزیزم

نه اخه ماز عمومی هاش هفته ای در میان بود برای دهم اینجوری که من دیدم و کلا زیستش هم نصف بود زمانش نسبت به کلاسینو و تاملند🥲

🙂🍃
نه اخه ماز عمومی هاش هفته ای در میان بود برای دهم اینجوری که من دیدم و کلا زیستش هم نصف بود زمانش نس ...

عمومی ها که یک هفته درمیان هست دیرتر هم تمام میکنن نسبت به تاملند

مثلا عربی سالیانه تایلند فکرکنم پارسال دی تموم شد ولی ماز همه دروس اسفند 

تخصصی ها هم اشتباه میکنی فرقی نداره

عمومی ها که یک هفته درمیان هست دیرتر هم تمام میکنن نسبت به تاملندمثلا عربی سالیانه تایلند فکرکنم پار ...

به هرحال دیگه ثبت نام کردم تاملند رو😅🥲دیگه چه میشه کرد امسال اینطوری شد

🙂🍃
به هرحال دیگه ثبت نام کردم تاملند رو😅🥲دیگه چه میشه کرد امسال اینطوری شد

نگران نباش تاملند هم موسسه خوبیه❤️در کل تجربه میشه برات

ولی اشتراک الماس هزینه اش بهتره چون برا 3سال هست دیگه خیالت راحته . 

ولی اخه نمونه قبول شدممم🤕داشتم میرفتم ۳ اما یهو خدا خواسته قبول شدم تجربیشو

عیبی نداره بجاش ظرفیت پذیرش‌ منطقه ۲ بیشتره‌

تا یه جایی زوری می خندی ولی همین خنده هات اشکن به مو می رسه پاره هم می شه همه شنبه ها رفتن آدما چقدر عزیز می شن وقتی که قاب عکس شن عجب رسم تلخی منم می خوام یه قاب عکس شم‌.. دیگه نمی ترسم قلبم جا بزنه جاش یه سنگه دیگه نمی ترسم سیاه بره چشام یهو تار شه صحنه دیگه یادم نی کی اصلا دلمو کجا شکسته عجله داره دیرشه روحم می خواد جدا شه از جسم‌...🖤