2777
2789
عنوان

چی میشه جواب بدین 🥲

137 بازدید | 21 پست

دوستان ببینید من دوس ندارم وارد رابطه حرام (دوستی با جنس مخالف بشم)....یه آقایی که به نظر با وقار میرسن و شرایط خوبی به نظر دارن مدتیه به من  پیام میدن و میخوان مدام سر صحبت رو باز کنن و یه جورایی  مشخصه بهم علاقه دارند ولی هیچ توضیحی ندادن هدفشون چیه و ....چکار کنم به نظرتون؟ از طرفی نمیخوام به سمت دوستی حرام پیش بره از طرفی میگم شاید میخواد ازدواج رو مطرح کنه و اصلا آدم چرتی به نظر نمیرسه اصلا نمیدونم چه واکنشی بدم و چکار کنم .....

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یک بار باهاشون تو یک کافه قرار بزار حتما هم شما حساب کن مال خودت رو 

ببین چی میگه دنبال چی هست اگه دنبال ازدواج بود که هیچ ولی اگه دنبال دوستی بود کنسل کن

برای سلامتی خودم و خانوادم و موفق شدنم یک صلوات بفرستین ممنون 😇✨

سلام. از کجا میشناسیش؟

من باشم نه اعتماد میکنم نه ج میدم و فراموش میکنم و میگم خدا بخواد از یه راه دیگه میفرسته چون این واقعا هیچیش معلوم نیست. 

خیلیا توی فضای مجازی قصد خوبی ندارن

"الخَلقُ كُلُّهُم عِيالُ ، وإنَّ أحَبَّهُم إلَيهِ أنفَعُهُم لِخَلقِه" 《خلق(چه مؤمن، چه کافر، چه انسان و غیرانسان، همگان عیال(نانخور) خدایند، و محبوب‌ترینشان نزداو، سودمند ترینشان نسبت به خلق است.》⚘⚘⚘