2777
2789

ما سه ساله با همیم. خونواده‌هامونم می‌دونن‌. ولی خونواده من با دوستی اوکی نیستن و خونواده ی اون خیلی اوکی ترن. مامانش هم پیشنهاد داده بودن که تا قبل خواستگاری با مامانم حرف بزنن که خیال خونواده من راحت شه یه‌ خرده. ولی خب نشد. 

الآن من یه مشکل جسمی موقت برام پیش اومده و خیلی تحت فشارم و نیاز دارم پارتنرم کمکم کنه و پیشم باشه.(من شهر اون ها دانشجوام و الان برای امتحاناتم باید برم و خیلی سختمه از نظر جسمی) الآن پارتنرم پیشنهاد داده که مامانش زنگ بزنه الان به مامانم و احوالم رو بپرسه و اجازه بگیره و پیشنهاد کمک بده برای مشکلی که پیش اومده برام و از این طریق حالا همصحبت و آشنا هم بشن. 

نمی‌دونم. حس می‌کنم یه کم عجیبه که اولین مکالمه‌ شون به جای خواستگاری و ازدواج و ما دوتا، درباره ی همچین چیزی باشه. نیست؟

نه عجیب نیست گلم

اصلا برام مهم نیست راجبم چی فکر می‌کنی تو کاملا مختاری که از من خوشت نیاد چون من جوری رفتار نمیکنم که همه ازم خوششون بیاد اگه دیدی وسط بحث جوابتو ندادم حوصله بحث کردن ندارم ترجیح میدم تو نفهمی خودت بمونی با احترام🫠🫡

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نبابا چه عجیبی 

خداروشکر کن که واسشون انقد مهمی که میخوان راجب این موضوع با حانوادتم حرف بزنن 

نیازی نیست حتما انسان بزرگی باشید، تنها انسان بودن کافیست!         زندگی برام یه گُلِه، یه گل خاردار که با قضاوتهای بقیه وحشی شده، که هروقت هر اتفاقی افتاده زندگیو محکوم کردن و بهش لعنت فرستادن و حالا خودِ همون زندگی از همه خسته تره... من این گلو بغل میکنم با تمااام وجودم و با همه‌ی خارهاش، زخمی شدنمو به جون میخرم ولی تهِ تهش مرهم این گل آسیب دیده میشم و دوتامون با هم یکی میشیم 🙃💫✨                                                    1. حوصله بحث با کسیو ندارم پس اگه نظرت مخالفمه و دنبال تحمیل و بحثی ریپ نزن   2. با کسی سرِ جنگ ندارم ( جز آدمای خودبرتربین و کسایی که پز میدن) پس مراقب لحنتون باشید و از دستم ناراحت نشید   3. آقایون درخواست ندن                                                          ❤️‍🩹 هرکس داستانی دارد که اگر آن را کامل بخوانی هرگز نمی‌توانی از او متنفر باشی...! ( آروین یالوم)

نه عالیه ولی خودت ببر به سمتو سوی ازدواج.شل وا نده

چی رو؟ صحبت الآن رو؟ 

الان انقدر سر این ماجرا به هم ریخته وضعم که اصلا نمی‌خوام صحبتی بشه. ولی در کل نهایتا تا سال دیگه خواستگاری می‌آد. نگرانی‌ای ندارم.

نه عجیب نیست چه اشکالی داره 

خدااا جونم عاااشقتم تو بودی که تو بدترین شرایطم کنارم بودی خودت میدونی دیوونه وار عاااشقتم اسم قشنگتو روی دستم تتو کردم تا وجودتو در خودم بیشتر از همیشه احساس کنم 😘🥰🧡
نبابا چه عجیبی خداروشکر کن که واسشون انقد مهمی که میخوان راجب این موضوع با حانوادتم حرف بزنن

واقعا می‌گی؟ آره بندگان خدا خیلی بامحبت و محترمن. ولی ترسیدم شاید برای اولین برخوردمناسب نباشه.

واقعا می‌گی؟ آره بندگان خدا خیلی بامحبت و محترمن. ولی ترسیدم شاید برای اولین برخوردمناسب نباشه.

آره عزیزدلم اتفاقا فکر میکنم اعتماد پدر و مادرتم بیشتر جلب بشه وقتی ببینن به فکرت هستن 

ایشالا خوشبخت بشی گلم ❤️

نیازی نیست حتما انسان بزرگی باشید، تنها انسان بودن کافیست!         زندگی برام یه گُلِه، یه گل خاردار که با قضاوتهای بقیه وحشی شده، که هروقت هر اتفاقی افتاده زندگیو محکوم کردن و بهش لعنت فرستادن و حالا خودِ همون زندگی از همه خسته تره... من این گلو بغل میکنم با تمااام وجودم و با همه‌ی خارهاش، زخمی شدنمو به جون میخرم ولی تهِ تهش مرهم این گل آسیب دیده میشم و دوتامون با هم یکی میشیم 🙃💫✨                                                    1. حوصله بحث با کسیو ندارم پس اگه نظرت مخالفمه و دنبال تحمیل و بحثی ریپ نزن   2. با کسی سرِ جنگ ندارم ( جز آدمای خودبرتربین و کسایی که پز میدن) پس مراقب لحنتون باشید و از دستم ناراحت نشید   3. آقایون درخواست ندن                                                          ❤️‍🩹 هرکس داستانی دارد که اگر آن را کامل بخوانی هرگز نمی‌توانی از او متنفر باشی...! ( آروین یالوم)