2777
2789
عنوان

چقدر مودبین آخه

75 بازدید | 8 پست

من اصلا نمیتونم با کسی که بهم بی احترامی کرده

درست حرف بزنم یهو میشورم پهنش میکنم ۲ساله این مدلی شدم قبلا گریه میکردم

از نظر شما فکر کنم خیلی گستاخ باشم

مادر شوهرم سنش زیاد نیست ، عادت داشت چشماشو میبست دهنشو باز میکرد تا جایی که خانوادمو سگ خطاب کرد و آخرشم میومد میبوسید میگفت منظوری نداشتم اخلاقم اینجوریه زودرنج نباش و پدرشوهرم میگفت

تو هم اخلاقای بد داری دلیل نمیشه باهات قطع رابطه کنیم مجبوری کنار بیای

از یه جایی جوری جوابشونو دادم الان قبل صحبت

کردن ۵ دقیقه فکر میکنن 😂🤣

خدا منو ببخشه بیار که مادرشوهرم مثل همیشه جلوی شوهرم و باباش گریه زاری راه انداخته بود (زنگ زده بود زن بابام که داشتن تازه عقد میکردن بهش لیست خرید وسایل و لباس و طلای عقد داده بود😃

منم بهش گفتم تو که بلدی چرا هیچ کدومو واسه من نخریدین)

گفتم تو همونی هستی که شوهر منو یه روز قبل عروسی پر کردی بخاطر آرایشگاهی که خودت و دخترت قراربود دوبرابر همون قیمت برین و منو با چشم گریون فرستادی خونه،همونی که چادر عقدم چادر کهنه ی دخترت بود،همونی که فهمیدی قراره طلا بخرم یک هفته دعوا راه انداختی و گفتی من نمیزارم آخرم صبح روزی که قرار بود بریم خرید رفتی نصف پول رو برای خودت النگو برداشتی

من میگفتم اون با صدای بلند گریه میکرد میگفت انقدر بی ادبی با بزرگترت اینجور حرف میزنی،وقتی دید شوهر و پدرشوهرم دخالت نمیکنن خودشو جمع کرد گفت شوهر تو از دستت میاد خونمون چه حرفایی که نمیزنه(وسط گریه هاش این جمله رو با لبخند گفت)

شوهرم به مامانش گفت الان میخوای مارو به جون هم بندازی؟من چه حرفی میزنم خب بگو اگه چیزی گفتم،مامانش با همون لبخند گفت نه نمیخوام دعوا بندازم که چرا بگم

شوهرم دستشو رو قران گذاشت که من تاحالا هیچ حرفی پشت سرت نزدم

ولی

من بخوام حتی یکی از حرفایی که پدرشوهرم پشت مادرشوهرم میزنه رو بگم فکر کنم سکته کنه😁

کسی بهم بی احترامی کنه من بدتر جوابش رو میدم اصلا مودب نیستم با هرکی مثل خودش

آریایی و از نسل کوروش❤️#حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره. ( کپی امضای یک کاربر عزیز )

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

جواب ندادن در برابر بی احترامی مودب بودن نیست به نظر خودم حماقته

اجازه دادن به طرفه که فکر کنه حق هرطور رفتاری باهات داره و وقتی هم ببینه شما عکس العمل نداری بدتر هم میشه 

از اونجایی که اینجا کاربر جدید نبودن خیلی مهمه..! باید بگم از سال 1401 خواننده خاموش بودم... نمیدونم چی شد که یهو تصمیم گرفتم کاربری تشکیل بدم... شاید بخاطر این بود که میدونستم نمیتونم دنیا رو تغییر بدم ولی میتونم لبخند رو لب یه نفر بیارم، میتونم به یکی کمک کنم از باتلاق ناامیدی خارج بشه، میتونم با یکی حرف بزنم تا آروم بشه، میتونم جزو آدمای خوب زندگی کسی که از همه خستست بشم چه تو ارتباطاتم چه توی فضای مجازی که مردم بی پروا مشکلاتشونو میگن 🙂🤍🌱                                            زندگی برام یه گله، یه گل خاردار که با قضاوتهای بقیه وحشی شده، که هروقت هر اتفاقی افتاده زندگیو محکوم کردن و بهش لعنت فرستادن و حالا خودِ همون زندگی از همه خسته تره... من این گلو بغل میکنم با تمااام وجودم و با همه‌ی خارهاش، زخمی شدنمو به جون میخرم ولی تهِ تهش مرهم این گل آسیب دیده میشم و دوتامون با هم یکی میشیم 🙃💫✨                                                    1. حوصله بحث با کسیو ندارم پس اگه نظرت مخالفمه و دنبال تحمیل و بحثی ریپ نزن   2. با کسی سرِ جنگ ندارم ( جز آدمای خودبرتربین و کسایی که پز میدن) پس مراقب لحنتون باشید و از دستم ناراحت نشید   3. آقایون درخواست ندن                                                          ❤️‍🩹 هرکس داستانی دارد که اگر آن را کامل بخوانی هرگز نمی‌توانی از او متنفر باشی...! ( آروین یالوم)

جواب ندادن در برابر بی احترامی مودب بودن نیست به نظر خودم حماقتهاجازه دادن به طرفه که فکر کنه حق هرط ...

بله ولی تو بقیه تاپیکا مثلا طرف میگه به مادرشوهرم گفتم اه اشتباه کردم باهات اومدم همه میگن واییی چه بد حرف زدی

یه لحظه حس کردم اینجا از همه بی ادب ترم😅

خوبه مادرشوهرت بخاطر رفتار سمیش معذرت خواهی میکنه بعضیا هر رفتار سمی انجام‌میدن طلبکارم میشن

گفتم چادر کهنه آوردی گفت خوبی بهت نیومده خواستم فردا نگی چادر سفید نداشتم یا گفت با خانواده نفهمت رفته بودی فلان جا با ما نیومدی

بعد آخرش اومد بوس کرد گفت بخاطر حرفام دعوا نکنین من راضی به دعواتون نیستم😃

گفتم راضی نیستی هرچی میشه بدو بدو میری چند تا روش میزاری میگی؟