2777
2789
عنوان

من امروز زایمان کردم از الان شیر خشک بدم که زردی نگیره

| مشاهده متن کامل بحث + 254 بازدید | 35 پست
سلام بالشتی جونجانم عزیزم مبارک باشه قدم کوچولو😍ان شاالله زیر سایه پدرمادر بزرگ بشهاتفاقا چندبار او ...

سلام عزیزم انشالله تو هم بچتو صحیح و سالم بغل بگیری 

زایمانم خوب بود درسته طبیعی سخته ولی تایم درد کشیدنم کم بود ولی بخیه اینا زدن 

سلام عزیزم انشالله تو هم بچتو صحیح و سالم بغل بگیری زایمانم خوب بود درسته طبیعی سخته ولی تایم درد کش ...

سلام عزیزم ممنون از دعای خیرت..خداروشکر زایمان خدبی داشتی برای منم دعا کن ای کاش به چهل هفته نکشه مال من

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم ممنون از دعای خیرت..خداروشکر زایمان خدبی داشتی برای منم دعا کن ای کاش به چهل هفته نکشه ما ...

اره خدارو شکر فقط قبل رفتن سوره ناد علی رو ۷ بار بخون با دعای معراج و سوره انشقاق باعث زایمان راحت میشه .

ولی بچه ۴۰ هفته خیلی خوبه ریه هاش کامل میشه بچه کامل میشه من ۴۰ هفته به دنیا آوند ولی بازم وزنش کمه ۲۸۰۰ هس

اره خدارو شکر فقط قبل رفتن سوره ناد علی رو ۷ بار بخون با دعای معراج و سوره انشقاق باعث زایمان راحت م ...

باشه عزیزم ممنون که بهم گفتی..اشکال نداره گلم تنش سالم باشه ان شاالله وزنشم دوباره میره بالا