2777
2789

داخل سایت فدراسیون بدنسازی که بشید توضیحات کاملی داره، باز سوالی بود بفرستید...

صرفا جهت آگاهی!! یه شب اتفاقی اومدم اینجا، یکی داشت خودکشی میکرد!! با چندنفر تا صبح باهاش حرف زدیم تا منصرف شد... حضورم در این سایت زنونه افتخار نیست، ننگ هم نیست!! چون تاپیک عمومی شرکت میکنم، وارد تاپیک مسائل خانم‌ها نمیشم، پیشنهاد دوستی به کسی نمیدم و ...در حد توانم سعی دارم مفید باشم.

داخل سایت فدراسیون بدنسازی که بشید توضیحات کاملی داره، باز سوالی بود بفرستید...

میخواستم بدونم اگه مثلا یکی اولاش باشه و خیلی بلد نباشه میتونه شرکت کنه که بهش یاد بدن؟

من شنیدم برای مهاجرت خیلی خوبه بعد من باشگاه میرم ولی خب بیشتر برای تفریح و حال خوب 

اما الان میخواستم کامل و تمام فوکس کنم روش 

بنظرت برای منم میشه؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میخواستم بدونم اگه مثلا یکی اولاش باشه و خیلی بلد نباشه میتونه شرکت کنه که بهش یاد بدن؟من شنیدم برای ...

متاسفانه یا خوشبختانه سرعت بالایی نداره و فرسایشیه گرفتن اونها، مثلا یکی دوبار سالانه برگزار میکنن و کافیه چند روز دیرتر اقدام کنید تمام میشه تا فرصت بعدی!!

اینها برای شما میتونه فرصت باشه برای یادگیری مهارت‌های مختلف کار با دستگاه‌ها و انجام حرکت‌های صحیح!

ویا میتونه سوختن باشه چون زمان زیادی از دست میدید!!

صرفا جهت آگاهی!! یه شب اتفاقی اومدم اینجا، یکی داشت خودکشی میکرد!! با چندنفر تا صبح باهاش حرف زدیم تا منصرف شد... حضورم در این سایت زنونه افتخار نیست، ننگ هم نیست!! چون تاپیک عمومی شرکت میکنم، وارد تاپیک مسائل خانم‌ها نمیشم، پیشنهاد دوستی به کسی نمیدم و ...در حد توانم سعی دارم مفید باشم.

متاسفانه یا خوشبختانه سرعت بالایی نداره و فرسایشیه گرفتن اونها، مثلا یکی دوبار سالانه برگزار میکنن و ...

ببخشید گرفتن چی

جمله اولتونو نفهمیدم

الان مال مدرکو میگین یا مهاجرتو؟

شرمنده من کسیو ندارم که اینارو بلد باشه برا همین اینقد ازتون سوال میپرسم

متاسفانه یا خوشبختانه سرعت بالایی نداره و فرسایشیه گرفتن اونها، مثلا یکی دوبار سالانه برگزار میکنن و ...

خب یعنی میگین برای منم که مبتدی روبه بالا حالا متوسط هستم بدرد میخوره که برا فدراسیون و اینا برمم وشرکت کنم

ببخشید گرفتن چیجمله اولتونو نفهمیدمالان مال مدرکو میگین یا مهاجرتو؟شرمنده من کسیو ندارم که اینارو بل ...

مدرک مربیگری که از فدراسیون بدنسازی خواهید گرفت...

گرفتن مدرک کمی فرسایشی هست روال اون.

تصمیم با شماست که ارزشش رو داره یا نه

خب یعنی میگین برای منم که مبتدی روبه بالا حالا متوسط هستم بدرد میخوره که برا فدراسیون و اینا برمم وش ...

اینکه به درد بخوره رو کسی جز خودتون نمیدونه، خیلیا دکتری دارن قاب گرفتن و استفاده نمیکنن!! اگه منظور اینه که آیا میتونم از پسش بر بیام میگم بله میشه.

مدرک مربیگری که از فدراسیون بدنسازی خواهید گرفت...گرفتن مدرک کمی فرسایشی هست روال اون.تصمیم با شماست ...

حقیقتش من خیلی درگیر همچین چیزی نبودم و میخواستم از طریق رشته خودم اقدام کنم برا مهاجرت برا همین این باشگاه رو شل کن سفت‌کن میرفتم

بعد یکی از اقوام مدرک مربیگریشو گرفت برای دبی و گفتن باید اونجاهم یه امتحان بدن وقبول شدن میتونن اونجا کار کنه 

بعد منم دیدم راه خوبیه گفتم برم ایشونم خیلی باهاشون صمیمی نیستم که دقیق ازش بپرسم

حقیقتش من خیلی درگیر همچین چیزی نبودم و میخواستم از طریق رشته خودم اقدام کنم برا مهاجرت برا همین این ...

صادقانه بگم در من نبود اون پیگیری‌ها و صبوری‌ها !! من شرکت کردم و منابع رو فرستادن برام و اما دیگه ادامه ندادم!! 

آخه یکباره هم نمی‌تونید بگیرید!! کمی پیچیدگی داره، اول آزمون تئوری درجه ۳ + ۳تا سمینار.

بعد واجد شرایط بشید برای شرکت در دوره مربیگری درجه ۳ بانوان!!

حالا مدام باید برید ببینید دوره مد نظر کی شروع میشه جا نمونید!! معمولا یکی دوبار برگزار میشه!!

همین الان جستجو کنید فدراسیون بدنسازی رو، صفحه اول راهنمایی داره بخونید متوجه مسیر میشید.

اگه عجله دارید برای رفتن واقعا بهتون پیشنهاد نمیدم، زمان رو از دست خواهید داد در این مسیر!!

صادقانه بگم در من نبود اون پیگیری‌ها و صبوری‌ها !! من شرکت کردم و منابع رو فرستادن برام و اما دیگه ا ...

خیلی ممنونم خیلی لطف کردین

میرم ثبتنام میکنم فقط اگه مشکلی یا سوالی برام پیش اومد میتونم  بپرسم ازتون؟

اگه عجله دارید برای رفتن واقعا بهتون پیشنهاد نمیدم، زمان رو از دست خواهید داد در این مسیر!!

چرااا؟ فکر کنن یسال طول میکشه اینجوری که فامیلمون گفت

من الان خودمم یه مربی خصوصی گرفتم که نحوه درست دستگاه هارو بهم یاد بده