2777
2789
عنوان

وقتی یه جن قدیمی و آشنا

| مشاهده متن کامل بحث + 197 بازدید | 32 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب پس ممنونم . باید اینو تو خونه بلند بگم .

ببین بین ما و اجنه یه پرده اس کاری به هم ندارن مگه اینکه پرده رو سوراخ کنی راهشون رو باز کنی بیان ... دعایی چیزی داری همراهته یا خونه دعاگر رفتی ?

تیا : چشمان   دام : مادرم ♥
ببین بین ما و اجنه یه پرده اس کاری به هم ندارن مگه اینکه پرده رو سوراخ کنی راهشون رو باز کنی بیان .. ...

نه . من بشدت قرآن خون و ذکر گو ام . مادرم نماز خون خواهرم هی چی نباشن خدایی معتقدن . 

اما دو تا جادوگر داریم تو فامیل مادرمون.  این دوتا خیلی با ما مشکل دارن . اونشب که منو لرز گرفت همون تایم خواهرم رفته بوده خونه مادربزرگم و با پسر جادوگر اولیه دعواش شده بوده . پسرش بور شده بود بعدش من یه دفعه حالم خراب شد و این اتفاقا افتادن 

مرسی عزیزم . واقعا ممنونم 

منم هر وقت خانواده مادرم میشینن میخونن برای ما خواب میبینم دستمو گرفته بردم خرابه میگه من شوهرتم ولی حتی انگشتشم نمیتونه بهم بخوره ولی همش راه میرم سایه کوفتی اش کنارمه 

مرسی عزیزم . واقعا ممنونم منم هر وقت خانواده مادرم میشینن میخونن برای ما خواب میبینم دستمو گرفته بر ...

خواهش میکنم عزیزم 

بنظرم از روش های باطل السحر استفاده کن 

والا نمیدونم درست باشه یا نه ولی میگن سوره بقره و نماز باطل السحر حضرت زهرا 

اینا فکر کنم خوب باشه 

کاربر جدید نیستم از ۱۴۰۲ اینجام دوستان کلی دوست دارم اینجا شناسایی شدم ولی 🥲

خواهش میکنم عزیزم بنظرم از روش های باطل السحر استفاده کن والا نمیدونم درست باشه یا نه ولی میگن سوره ...

بقره رو خیلی دیدم . چشم فردا حتما میخونم تو خونه . انشالله که برن دیگه 

راهش نیست . مامانم ول کن نیست بخدا

نمیتونی به مامانت بگی ؟ 

واقعا در عذابی خب   بگو مادر اینا جن انداختن تو زندگیمون  دارم اذیت میشم

نمیتونی به مامانت بگی ؟ واقعا در عذابی خب بگو مادر اینا جن انداختن تو زندگیمون دارم اذیت میشم

میدونه مادرم . خودش همش دست به ذکره . ما با اون دو تا جادوگر مشکل داریم . این هفته خواهرم باهاش دعواش شده بلافاصله هم مادربزرگ و پدربزرگم حالشون بد شد همون تایم من لرز گرفتم و گریه شدیدم گرفت خواهرم سایه دید شب تو خواب و شروع شد دیگهههه . 

می‌دونی مادرم اون دو تا جادوگر رو نمیبینه هروقت میره به پدر و مادرش سر بزنه اونام اونجان

میدونه مادرم . خودش همش دست به ذکره . ما با اون دو تا جادوگر مشکل داریم . این هفته خواهرم باهاش دعوا ...

آها پس آشنا نزدیکن 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ راهش همون استفاده از زره قرآنی هست 

تابلو و ان یکاد ندارید ؟ 

الهم جعلنی فی درئک الحصینه التی تجعل فیها من ترید 

نمیدونم درست نوشتم یانه  ولی تو اینترنت سرچ کن همین ذکره  اینم برا حفاظت خوبه