تاپیک قبلیو زدم یادم رفت یچیزی بگم خوندنش خالی از لطف نیست ، متنش یکم طولانیه اما خوندنش زیاد زمان نمیبره ازتون
این دیگه از اصول اولیه رفتار اجتماعی هست اما متأسفانه مثی که مردم کشور ما براشون جا نیوفتاده
میشه خواهش کنم اشغال نریزید؟ اصن تو شهر خودتونم اشغال نریزید ، دیگه پا نمیشه گذاشت تو جنگلای شمال ! باور کنین همه با هم میسوزیم
میرید جایی کولی بازی در نیارید خواهش میکنم روی اثار تاریخی با اسپری و.... یادگاری ننویسید این بیشعوری شما رو میرسونه !
اثر تاریخی ۱۲۰۰ ساله اس روش یادگاری حمیدرضا و فاطمه نوشتن خاک تو سر جفتتون
فک نمیکنین دیگه دارین شورشو درمیارین؟ ایران مال من نیست مال تو نیست مال هممونه و ضمن اینکه یسری حیوون بیچاره هم اینجا داره زندگی میکنه و تویی که با پوشکای بچت اشغالایی که کوفت کردی جنگلای شمالو نابود میکنی زندگی اونارم همراه با شعور و فرهنگ نداشتت به فنا میدی
میرید ساحلای جنوب صدف واسه چی برمیدارید ؟!! بابا قشنگیش به همونه خب اون ساحل به صدفاش معروفه به خرچنگاش معروفه تو اونارو میبری سه سال دیگه اونجا نه صدف داره نه خرچنگ خود توام دیگه پاتو اونجا نمیزاری !
نگاه میکنی ادم باشعور و با فرهنگ به سختی میبینی طرف میله های پله ی مترو رو اویزون شده داره ازشون میره بالا! خب نگاه میکنی طرف پسر ۱۶ ۱۷ ساله اس ننه باباشم بغل دستش میخندن هیچی بهش نمیگن! جای تأسف داره این تربیتاتون
شعور و فرهنگ نداری خواهر من برادر من بِکَپ تو خونت لطفا چجوری به چه زبونی ما بگیم دیگه خسته شدیم هممون
شهر یکی جنگل داره رسما گند زدین بهش ساحلای جنوبو که کلا غارت کردین شهرای تفریحی دیگه نگاه میکنی قدم به قدم سطل زباله اس ولی هنوز اشغال میریزن ....
تک تک همینا هم از زندگی تو کشور جهان سومی خستن ، بری از تک تکشون بپرسی میگن حق مارو تو ایران خوردن خواستم بگم هر جای دنیا بری تو رنگ زندگیت همینه! تازه جاهای دیگه نمیان بگن لطفا اینکارو نکن اونکارو بکن پرتت میکنن بیرون ! چون به ادم حسابی نیاز دارن نه انگل جامعه
خلاصه هر جا که هستین مراقب خودتون باشید ✨
ممنون از توجهتون 🤍