2777
2789
عنوان

وقتی یه جن قدیمی و آشنا

196 بازدید | 32 پست

خونمونو عوض کردیم . یه ج . نی بود خونه قبلیمون که حسش برام آشنا بود . اونی که میفرستادشو می‌شناختم.  پشت سرش که تو خونه حرف می زدیم شیشه می شکوند.  دعوا راه می انداخت . به هم میزد . وسایلمو بر می داشت اما با من خیلی اوکی بود . همیشه بهش میگفتم تا برگردم فلان وسیله رو بزار فلان جا . می‌گذاشت.  حالا خونه رو عوض کردیم . سه هفته نبود . پریشب ساعت یک شب یه دفعه حالم به هم ریخت بدنم شروع کرد به لرز و بدن درد گرفتم بعد مسکن خوردم اعصابم آروم شه . از اون شب دوباره اومده تو خوابم میگه من شوهرم ولی نمیتونه حتی بهم دست بزنه . از طرفی  همش تو خونه کنار خودم سنگینی اش رو حس میکنم . دو تا خواهرام هم الان اعتراف کردن که دیدنش . مادرم هم که رفته خونه خانواده اش گفته دوباره دیدش . 

چه کار کنم الان ؟ هر چی دعا بخون قرآن بخون نمیره که . 

چی کار کنم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.