2777
2789
عنوان

همسایه مون دم در رو هر روز میشوره 😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 315 بازدید | 40 پست
کدوم شهری ما تهران فک کنم تاوان مصرف اینارو دارین شماها پس میدین واسه ما هم قط میشه ولی شاید ۲ روز د ...

گلستان 

ماپمپ داریم بااونم نمیادچندساعت قطعه خیلی هاپمپ ندارن بعضی وقتا سه روزم قطع میشه یه قطره هم نمیاد باتانک آب میارن توروخدا به فکربقیه هم باشید 

یه صلوات واس خونه دارشدنم بفرستیدخوشگلا❤❤
مام یکی داریم وقتی قراره فردابازبشوری چه لزومی داره آب رو جارو میکنیداخه.#آب جارونیست#

دقيقا با آب آشغال هارو از دم درش میشوره آدم عاقل یه جارو بگش یبار تمیز شده یه سطل آبم بریز مثل گل تمیز میشه چه کاریه بشوری باز فردا همون آش و همون کاسه

🧿💍اول ازتون میخوام برای رسیدن به خواسته ام دعااا کنید 🤍علی جانم عشقولی من😘😙 دختر زمستان ❄عاشق دریام عاشق آرامش دریاممم نهنگ تنها موجود مورد علاقه منه🐋عاشق قدم زدن زیر بارونم بپرم برقصم بگردم و لباسام کثیف بشه 😅دیگه عاشق گلم ذوق مرگ میشم یکی بهم گل بده 🌹از بی توجهی بدم میاد چون خیلی بهم بی توجه ایی شده تا حالا به هیچکی بی توجه ایی نکردم 🙃عاشق موهای بلندم موهای منم بلنده ولیییی دوس دارم بلند تر باشه 😅عاشقققققق نی نی ا مخصوصاااا دوقلو مخصوصا پسر دختر باشن اوخدااااا بخورمشون🥺😍۱۴۰۴ قراره بهترین سال زندگیم باشه اومدن عشقم عقدم و خیلی اتفاق هاش شاد دیگه😅زن داداشمو خیلی دوسش دارم واقعاااا لایق خوشبختی میشه دعااا کنید کار داداشم جور بشه زندگیشون قشنگ بشه🥺خواهرزاده هام عشقمن دنیامن زندگیمن دوسشون دارم عشق های خاله 😘😘😘خواهرام هم درد گرفته ها خیلی با هم خوبن من موندم وسط شون یبار نشد منو ببینن 😅🙃راستی من یه دنیای خیالی با یه خانواده خیالی و یه شوهر خیالی دارم که خیلی خر پولن🤣🤣🤣 تنها راه اتصال من به اونا فقط آهنگه 😅تنها کسی که باهاش حرف میزنم خودمم خودم هم به خودم راه حل نشون میدم و خودمم خودمو آروم میکنم 🤦‍♀️🤦‍♀️۱۴۰۴/۲/۱۹ عقد کردیم منو و علی زندگیم 😍از وقتی تو اومدی زندکی داره روی خوش خودشو بهم نشون میده 🥲انگار خدا واسه همه عذابی که کشیدم یه علی فرستاده منو زنده نگهداره 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گلستان ماپمپ داریم بااونم نمیادچندساعت قطعه خیلی هاپمپ ندارن بعضی وقتا سه روزم قطع میشه یه قطره هم ن ...

دقیقا تهران خیلیا بی حد و مرز آب مصرف میکنن اصلا هم توجه نمیکنن به مصرف آب منم دقت کردم اکثرا شهر ها قط آب هم دارن ما ولی خیلی کم

🧿💍اول ازتون میخوام برای رسیدن به خواسته ام دعااا کنید 🤍علی جانم عشقولی من😘😙 دختر زمستان ❄عاشق دریام عاشق آرامش دریاممم نهنگ تنها موجود مورد علاقه منه🐋عاشق قدم زدن زیر بارونم بپرم برقصم بگردم و لباسام کثیف بشه 😅دیگه عاشق گلم ذوق مرگ میشم یکی بهم گل بده 🌹از بی توجهی بدم میاد چون خیلی بهم بی توجه ایی شده تا حالا به هیچکی بی توجه ایی نکردم 🙃عاشق موهای بلندم موهای منم بلنده ولیییی دوس دارم بلند تر باشه 😅عاشقققققق نی نی ا مخصوصاااا دوقلو مخصوصا پسر دختر باشن اوخدااااا بخورمشون🥺😍۱۴۰۴ قراره بهترین سال زندگیم باشه اومدن عشقم عقدم و خیلی اتفاق هاش شاد دیگه😅زن داداشمو خیلی دوسش دارم واقعاااا لایق خوشبختی میشه دعااا کنید کار داداشم جور بشه زندگیشون قشنگ بشه🥺خواهرزاده هام عشقمن دنیامن زندگیمن دوسشون دارم عشق های خاله 😘😘😘خواهرام هم درد گرفته ها خیلی با هم خوبن من موندم وسط شون یبار نشد منو ببینن 😅🙃راستی من یه دنیای خیالی با یه خانواده خیالی و یه شوهر خیالی دارم که خیلی خر پولن🤣🤣🤣 تنها راه اتصال من به اونا فقط آهنگه 😅تنها کسی که باهاش حرف میزنم خودمم خودم هم به خودم راه حل نشون میدم و خودمم خودمو آروم میکنم 🤦‍♀️🤦‍♀️۱۴۰۴/۲/۱۹ عقد کردیم منو و علی زندگیم 😍از وقتی تو اومدی زندکی داره روی خوش خودشو بهم نشون میده 🥲انگار خدا واسه همه عذابی که کشیدم یه علی فرستاده منو زنده نگهداره 

عزیزم اونموقع کمبود آب نبود مردم خودشو برای آب نمیکشتن وضع شهرستانها اینطوری نبود اونموقع که آب هم ۴ ...

خب اگه اون موقع انقد خرج نمیکردن الان به این روز نمیفتادیم. من تو زندگیم هم از افراط بیزارم هم از تفریط. به نظرم ادم همیشه و همیشه متعادل باشه. من هیچ وقت نه اونجوری اب و برق مصرف میکردم نه مثل شما از اب ریختن مردم بترسم. من همین الان حیاطمو میشورم ولی پنج دقیقه اخرشب با فشار زیاد. ولی فرش نمیشورم 

دقیقا تهران خیلیا بی حد و مرز آب مصرف میکنن اصلا هم توجه نمیکنن به مصرف آب منم دقت کردم اکثرا شهر ها ...

شهرها زیادقطع نمیشن ماروستاییم انگار زورشون به روستایی ها میرسه فقط

یه صلوات واس خونه دارشدنم بفرستیدخوشگلا❤❤

میتونی گزارش بدی 

خدااا جونم عاااشقتم تو بودی که تو بدترین شرایطم کنارم بودی خودت میدونی دیوونه وار عاااشقتم اسم قشنگتو روی دستم تتو کردم تا وجودتو در خودم بیشتر از همیشه احساس کنم 😘🥰🧡
تو عید که همه خونه ها داشتن فرشاشون تو پشت بوم میشستن هیشکی نمیگفت چه کار زشتی میکنی حالا یهو همه مر ...

ما هرسال میدیم قالیشویی من همیشه رو مصرف آب حساس بود دقیقا یادمه کلاس پنجم بودم تو بادکنک آب می‌ریختم معلم هم میگفت کشور بی ابه نکنید 

بی آبی یا کمبود آب مسئله ایی هست که سالهاست درگیریشم 

خب اگه اون موقع انقد خرج نمیکردن الان به این روز نمیفتادیم. من تو زندگیم هم از افراط بیزارم هم از تف ...

کسی از آب ریختن مردم نمیترسه از این آدم تعجب میکنه که یذره فرهنگ نداره که با آب آشامیدنی میاد دم در میشوره 

البته مقصر کشور خودمون و مسئولان اش هست که بجای پافشاری رو حجاب کاش رو این موضوع یکم پافشاری میکردن یکم فرهنگ سازی میشد

کسی از آب ریختن مردم نمیترسه از این آدم تعجب میکنه که یذره فرهنگ نداره که با آب آشامیدنی میاد دم در ...

فرهنگ سازی یه شبه به وجود نمیاد. الان دقیق دو ماه دارن میگن اب نیست و سدها دارن خالی میشن. مردم ایران هم همیشه به مصرف اب و تمیزی و رفع نجاست و ایین خونه تکونی و اینا معروف بودن. هیچ وقت تا قبل این دو ماه مصرف اب  در نظرشون زشت نبوده. الان دو ماهه این اتفاقا داره رخ میده