2777
2789

من یه بچه دارم این دائم از اذیت و آزار بچه میگه، از داغون شدن و فلان ،بالاخره منم میترسم و روم اثر داره ول بعد هی میبینم دوباره باردار شده الان برای بار چهارم

الان باید بهش تبریک بگم

مثل یه پرنده که همه پرهاشو چیدن،پشت تو راه اومدم تورو نفس کشیدم🤍من میترسیدم ولی به خاطرت پریدم چون دلم میخواد برات بمیرم و نگاه کنی جاش فقط حسابمو از عاشقا جدا کنی،زخمی که میخورم از آدمها را دوا کنی🤍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیر قطع رابطه

نمیشه تقریبا نزدیکه، خیلی لجم گرفته

مثل یه پرنده که همه پرهاشو چیدن،پشت تو راه اومدم تورو نفس کشیدم🤍من میترسیدم ولی به خاطرت پریدم چون دلم میخواد برات بمیرم و نگاه کنی جاش فقط حسابمو از عاشقا جدا کنی،زخمی که میخورم از آدمها را دوا کنی🤍

شاید خودش بچه دوست نداره و همسرش اصرار داره

نمیدونم برای قبلی گفت به خدا ناخواسته اس

اینبار که گفت. با خنده بگو اگه بده خودت چرا میاری

میخوام بهش تبریک بگم و بعدم‌بگم نمیبخشمت چون با حرفات منو‌ترسوندی از بچه ولی بازم میگم بعد فکر میکنه حسودیم شده 

مشکلت اینه ک ادمها و حرفاشون را زیاد جدی میگیری ، بشنو ولی کار خودت را بکن ....

نصف ادمها حرفاشون را بی منظور و درغالب درد و دل میزنن همیشه مثبت نگر باش ....دلت را بدنکن ولی کارخودتو بکن، اگه واقعا بچه میخوای دراولین فرصت تا شرایطشو داری اوکی کن ، چون تو اولین زنی نیستی ک باردار میشه و اخری هم نخواهی بود ، خدا بزرگه ...

به نصیحت کسیکه خودش به نصیحتش عمل نمیکنه گوش نمیدم یا حسودن یا شعار میدن یا دوروان .خودم یه بچه دارم ...

واقع من خیلی لجم‌گرفته عصبی هستم همش میگفت خوش به حالت و فلان 

فقط ناله و اینا برای من بود 

مشکلت اینه ک ادمها و حرفاشون را زیاد جدی میگیری ، بشنو ولی کار خودت را بکن ....نصف ادمها حرفاشون را ...

ممنون😍

تو مسائل دیگه هم همینطوره ؟اگه اینطوره رابطتتو کم کن

کلا خیلی ناله میکنه ، خداراشکر چندوقته خیلی کم‌میبینمش 

خودمم گفتم دیگه دیدمش هم پیشش نمیشینم

ممنون😍

قربونت ....ولی راست میگه ها بچه داری سخته ولی خب خدایی ک خودش میده صبرش هم میده ، یعنی بدن ادمیزاد را جوری طرح کرده که میتونه راحت با شرایط کنار بیاد و عادت کنه ....اینی ک میگه پدرادم درمیاد و سخته حقیقت تلخیه ولی خب شیرینی هم کنارش داره ...خودتی ک تصمیم گیرنده نهایی هستی که ازادی و بی خیالیرا دوست داری یا مسئولیت پذیری و حس مادرانه ....انشاالله هر تصمیمی میگیری با خواسته خدا یکی باشه و به همه ارزوهات برسی 

قربونت ....ولی راست میگه ها بچه داری سخته ولی خب خدایی ک خودش میده صبرش هم میده ، یعنی بدن ادمیزاد ر ...

ممنون برام دعا کن منم باردار بشم، من از این لجم‌گرفته که دائم من را تحریک میکرد دیگه بچه دار نشو ،اگه یکی میگفت چرا دیگه بچه نمیاری هی میگفت چکارش دارید بزارید راحت باشه و توی بچه هیچی نیست و نیار و...الان یکم به هم ریختم وقتی فهمیدم ولی هنوز خودش را ندیدم دارم فکر‌میکنم چه برخوردی باهاش داشته باشم ،یه تبریک بهش میگم