2777
2789

۳قلو دارم ،مادرشوهرم که منو از خونش بیرون کرد و کمک نکرد بچه هامو بزرگ کنم قشنگ منت چای و غذایی که خورده بودم رو بهم زد ، ماملنم گفت بیاین اینجا اومد اینجا الان هرروز بهم منت میزنه شوهرم میاد محل نمیده همش پشت سرش بهش فحش میده میگه برو خونت  ،بچه هات بزرگ شدن دیگه بچه هام ۷ ماهشونه خیلی اذیت میکنن ،شوهرمم بیکاره نمیتونه کار پیدا کنه حالم خیلی بد 😮‍💨😭😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی منم با ۲تا بجه وبال خونه داداشمم ۲ماهه

خانواده شوهرم ی زنگی نمیزنن زنده ایین مرده این

شوهرمم پیک موتوریه بیکاره از ثبل عید رفتخ دنیال کار

تصادف کرد کتفش شکست پلاتین خورد غراما ب طرف مقابل داد

از قبل عید رفته نیامده خونه

الان زنگ زده میگن منو بدبخت کردی زنگیمونو پاشوندی

دستم درد گرفته بود از درد فشار عصبی

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد

اسی منم با ۲تا بجه وبال خونه داداشمم ۲ماههخانواده شوهرم ی زنگی نمیزنن زنده ایین مرده اینشوهرمم پیک م ...

ای خواهر چه سرنوشتی بدی داریم ما با خودم میگم اگه بچه هام نبودن خودمو میکشتم بخدا خیلی خستم