2777
2789

دلم میخواد طرفو بگیرم خفه کنمممم 

واقعن خب حساسه نسبت به من اینکه دوست داره بدونه من در موردش چی فکر میکنم 

با همدیگه حرف نمیزنیم 

ولی یه گروه مشترک داریم میاد تیکه میندازه میره😐

بنظرتون خودم برم باهاش حرف بزنم اصلا ببینم مشکلش چیه؟

𝖭𝗈 𝖩𝗎𝗌𝗍𝗂𝗌𝖾 𝗂𝗌 𝖳𝗁𝖾 𝗆𝖾𝖺𝗇𝗂𝗇𝗀 here

هر دو درگیر همید به نظرم

من عاشق چشمت شدم نه عقل بود و نه دلی... چیزی نمیدانم از این دیوانگی و عاقلی...  یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود... آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود😍 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر دو درگیر همید به نظرم

الان مثلا میاد تو گپ تیکه میندازه میگه اره اشنا میبینم کاش نمیدیدم، یا میگه ماشالا فعالم هست 🤡

یبارم گفت چه میخنده.. بعد جالبه طرف میپرسه کیو میگی جواب نمیده😐

توام درگیرشی ولی نزار بفهمه .پیامم نده بهش .تو دسترسش نباش ..

الان مثلا من دارم با دوستش حرف میزنم خب 

میاد ارنجشو میذاره رو میز بعد سرشو میذاره رو دستش ولی به سمت پایین نگاه میکنه خب 

یا مثلا من دارم عادی حرف میزنم بر میگرده نگاه میکنه، تا میبینه اصلا حرف من درموردش نیست سرشو میچرخونه 😐

یبارم گفت من نمیدونم تو چه فکری درموردم میکنی چیزای خوب ننویس 😂

الان مثلا میاد تو گپ تیکه میندازه میگه اره اشنا میبینم کاش نمیدیدم، یا میگه ماشالا فعالم هست 🤡یبارم ...

مطمعنی باتوعه!

بودنت آرومم میکنه! دیدنت حالمو خوب میکنه، صدات برام بوی توت فرنگی میده، خندهات قشنگترین دلیل آرامشمه، لحظه هام کنارت معنی پیدا میکنن.. مرسی که توی زندگیم پیدا شدی بهترینم مرسی که گذاشتی قشنگترین لحظه هارو کنارت داشته باشم مرسی که هستی عزیزترینم(:️😘❤

الان مثلا من دارم با دوستش حرف میزنم خب میاد ارنجشو میذاره رو میز بعد سرشو میذاره رو دستش ولی به سمت ...

گروه چی هست؟ تو اشناشی؟

بودنت آرومم میکنه! دیدنت حالمو خوب میکنه، صدات برام بوی توت فرنگی میده، خندهات قشنگترین دلیل آرامشمه، لحظه هام کنارت معنی پیدا میکنن.. مرسی که توی زندگیم پیدا شدی بهترینم مرسی که گذاشتی قشنگترین لحظه هارو کنارت داشته باشم مرسی که هستی عزیزترینم(:️😘❤