2777
2789

که یک نفر تصمیم میگیره بره نت بخره فیلت.رشکن بخره بیاد اینستا و توییتر و باز کنه و هدفمند بره مثلا زیر پیجای بازیگرای عشق ابدی به طرف فحش بده!!!!

اخه یک نفر اون سر دنیا نشسته هیچ نوعی به تو توهین نکرده ازارت نداده بلند میشی میری مورد تمسخر قرارش میدی!

چی میشه که یک نفر به این سطح از حقارت و عقده میرسه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعضیا با محتواهایی مثل عشق ابدی مخالفن همه که نباید موافق باشن خارجیا همدیگرو هیت میدن مشکلش چیه ؟

فقط عشق بدی که نیست

میری میبینی طرف فروشنده س . به چهره ش گیر میدن

یه دختر بی عیبو نقصه گیر میدن و تهمت معذرت میخام کارای بدبد بهش میزنن. 

هرچیو میبینی همینه بخدا

فقط عشق بدی که نیستمیری میبینی طرف فروشنده س . به چهره ش گیر میدنیه دختر بی عیبو نقصه گیر میدن و تهم ...

شخصیتهای کنترلگر تحمل هیچ نظر مخالفی ندارن فکر میکنن همه باید طبق نظرو خواسته اونا زندگی کنن 

حتی افراد سرشناس با محتوای عشق ابدی برخورد کردن البته یادمون نبود بگیم بیان از تو اجازه بگیرن بعد نظر مخالفشونو بدن 

شخصیتهای کنترلگر تحمل هیچ نظر مخالفی ندارن فکر میکنن همه باید طبق نظرو خواسته اونا زندگی کنن حتی افر ...

نظر مخالف؟

بدرک اصلا برو زیر پست همونا به همونا فحش بده 

کنترلگر چه صیغه ایه؟ 

این چیزا از حسادته که یک نفرو از پشت گوشی میبینی و شروع میکنی به تحقیر چهره و هرچیزیش