hediyesss مدیر استارتر عضویت: 1398/09/20 تعداد پست: 7536 عنوان جز های باقیمانده از ختم قرآن به نیت توسل به کریم اهل بیت امام حسن مجتبی علیه السلام 33 بازدید | 6 پست ✨🌹🍃✨🌹🍃✨🌹🍃 *(جزءهای باقیمانده از ختم قرآن )* ۴🌹۶🌹۱۳🌹۱۶🌹۲۲🌹۲۳🌹۲۵🌹۲۶🌹۲۸🌹۲۹ مهلت قرائت جزء انتخابی :حداکثر تا یک هفته✨🌹🍃✨🌹🍃✨🌹🍃 دوستان عزیزی که تمایل به همراهی در گروه ختم قرآن المهدی(پیام رسان ایتا) دارند در خصوصی بهم درخواست بدهند لینک گروه رو براشون ارسال کنم. 1404/06/03 | 22:41 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
hediyesss مدیر استارتر عضویت: 1398/09/20 تعداد پست: 7536 23 انتخاب شد. دوستان عزیزی که تمایل به همراهی در گروه ختم قرآن المهدی(پیام رسان ایتا) دارند در خصوصی بهم درخواست بدهند لینک گروه رو براشون ارسال کنم.
hediyesss مدیر استارتر عضویت: 1398/09/20 تعداد پست: 7536 @خانمحاجآقا @هداتونم @arezoo85 @عروسکی2 @yigebkffn دوستان عزیزی که تمایل به همراهی در گروه ختم قرآن المهدی(پیام رسان ایتا) دارند در خصوصی بهم درخواست بدهند لینک گروه رو براشون ارسال کنم.
hediyesss مدیر استارتر عضویت: 1398/09/20 تعداد پست: 7536 @00nilay @سلام_بر_سید_الشهدا @i_am_an_accountant دوستان عزیزی که تمایل به همراهی در گروه ختم قرآن المهدی(پیام رسان ایتا) دارند در خصوصی بهم درخواست بدهند لینک گروه رو براشون ارسال کنم.
hediyesss مدیر استارتر عضویت: 1398/09/20 تعداد پست: 7536 ✨🌹🍃✨🌹🍃✨🌹🍃*(جزءهای باقیمانده از ختم قرآن )*۴🌹۶🌹۱۳🌹۱۶🌹۲۲🌹۲۵🌹۲۶🌹۲۸🌹۲۹مهلت قرائت جزء انتخابی :حداکثر تا یک هفته✨🌹🍃✨🌹🍃✨🌹🍃 دوستان عزیزی که تمایل به همراهی در گروه ختم قرآن المهدی(پیام رسان ایتا) دارند در خصوصی بهم درخواست بدهند لینک گروه رو براشون ارسال کنم.
arezoo85 عضویت: 1394/03/23 تعداد پست: 39261 مرسی عزیزم که اطلاع دادین من 4 رو برمیدارم حاجت روا التماس دعا 🙏🌱
hediyesss مدیر استارتر عضویت: 1398/09/20 تعداد پست: 7536 مرسی عزیزم که اطلاع دادین من 4 رو برمیدارم حاجت روا التماس دعا 🙏🌱 عزیزم جزء 4 توسط افراد گروه برداشته شدهلطفا از جزءهای باقیمانده از تاپیک آخرم انتخاب بفرمائید. دوستان عزیزی که تمایل به همراهی در گروه ختم قرآن المهدی(پیام رسان ایتا) دارند در خصوصی بهم درخواست بدهند لینک گروه رو براشون ارسال کنم.