2777
2789
انگار گفتن دوهفته حضوری دوهفته مجازی منم شنیدم مطمئن نیستم دختر منم اول میره

خواهرم معاونه اینطوری گفتن بهشون

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدِِ وَ آلِ مُحَمَّد وَ عَجِّل فَرَجَهُم وَ اَهلِک عَدُوَّهُم وَ العَن اَعدائَهُم مِنَ الجِنِّ وَ الاِنسِ مِنَ الاَوَّلینَ وَ الاخِرین 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نظر خودت با این وضع بی ابی و بی برقی و گاز و وویروس کوفت زهرمار حضوری میشه پارسال الودگی هوا دم به دقیقه اخرشب میگفتن فردا مدارس ابتدایی تعطیل پدر ما مادرا دراومد 

هنوز هیچ بخشنامه ای نیومده و مشخص نیستولی به معلم‌ها گفتن تولید محتوا کنن

من و تعداد زیادی از دوستان و آشنایان و اقوام در استان های مختلف معلم هستیم و تا به حال همچین چیزی از ما نخواستن اما به شخصه نظرم اینه که تعداد روزهای مجازی کم نباشه!

من و تعداد زیادی از دوستان و آشنایان و اقوام در استان های مختلف معلم هستیم و تا به حال همچین چیزی از ...

انشاالله که حضوری باشه مجازی برای معلم‌ها و دانش آموزا سخته 

به معلم‌های مدرسه دخترم گفتن من از اونها شنیدم و چند نفر دیگه 

باور کن واسه تکیه کردن، پاهات محکمتر از شونه ی آدماست.
انشاالله که حضوری باشه مجازی برای معلم‌ها و دانش آموزا سخته به معلم‌های مدرسه دخترم گفتن من از اونها ...

ببخشید دخترتون غیرانتفاعی درس می خونه؟آخه وقتی مشخص نیست کدوم قسمت های کتاب قرار مجازی تدریس بشه چه طور همچین چیزی خواستن؟مگر اینکه غیرانتفاعی باشه ،برای من قابل هضم هست

ببخشید دخترتون غیرانتفاعی درس می خونه؟آخه وقتی مشخص نیست کدوم قسمت های کتاب قرار مجازی تدریس بشه چه ...

بله غیرانتفاعی هست

ولی برام جالبه که همسر خودم غیرانتفاعی معاون هست و میگه هیچی مشخص نیست و حضوری هست.

من که زیاد به اخبار این جوری دقت نمی‌کنم انشاالله هر چی هست خیر باشه

باور کن واسه تکیه کردن، پاهات محکمتر از شونه ی آدماست.