hediyesss مدیر استارتر عضویت: 1398/09/20 تعداد پست: 7875 عنوان جز های باقیمانده از ختم قرآن به نیت توسل به کریم اهل بیت امام حسن مجتبی علیه السلام 44 بازدید | 10 پست ✨🌹🍃✨🌹🍃✨🌹🍃*(جزءهای باقیمانده از ختم قرآن )*🌹۱🌹۲🌹۳🌹۴🌹۶🌹۱۳🌹۱۴🌹۱۶🌹۱۷🌹۲۲🌹۲۳🌹۲۵🌹۲۶🌹۲۸🌹۲۹مهلت قرائت جزء انتخابی :حداکثر تا یک هفته✨🌹🍃✨🌹🍃✨🌹🍃 دوستان عزیزی که تمایل به همراهی در گروه ختم قرآن المهدی(پیام رسان ایتا) دارند در خصوصی بهم درخواست بدهند لینک گروه رو براشون ارسال کنم. 1404/06/03 | 22:33 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
تکراریتکراریتکراری عضویت: 1397/03/29 تعداد پست: 9379 جز ۱۴ ظهور آقا امام زمان صلوات بفرستیم همیشه و همیشه و همیشه
hediyesss مدیر استارتر عضویت: 1398/09/20 تعداد پست: 7875 دوستان عزیزی که تمایل به همراهی در گروه ختم قرآن المهدی(پیام رسان ایتا) دارند در خصوصی بهم درخواست بدهند لینک گروه رو براشون ارسال کنم.
hediyesss مدیر استارتر عضویت: 1398/09/20 تعداد پست: 7875 جز ۱۴ ثبت شد عزیزم حاجت روا بشید إن شاالله دوستان عزیزی که تمایل به همراهی در گروه ختم قرآن المهدی(پیام رسان ایتا) دارند در خصوصی بهم درخواست بدهند لینک گروه رو براشون ارسال کنم.
hediyesss مدیر استارتر عضویت: 1398/09/20 تعداد پست: 7875 جز 17 رومن میخونم ثبت شد عزیزم حاجت روا بشید إن شاالله دوستان عزیزی که تمایل به همراهی در گروه ختم قرآن المهدی(پیام رسان ایتا) دارند در خصوصی بهم درخواست بدهند لینک گروه رو براشون ارسال کنم.
hediyesss مدیر استارتر عضویت: 1398/09/20 تعداد پست: 7875 جز ۱ و۲میخونم ثبت شد عزیزم حاجت روا بشید إن شاالله دوستان عزیزی که تمایل به همراهی در گروه ختم قرآن المهدی(پیام رسان ایتا) دارند در خصوصی بهم درخواست بدهند لینک گروه رو براشون ارسال کنم.
شالیزززززا عضویت: 1400/05/04 تعداد پست: 3924 ثبت شد عزیزم حاجت روا بشید إن شاالله ممنونم عزیزم خیلی التماس دعا دارم ازتون 🙏🏼
newmoon عضویت: 1397/03/15 تعداد پست: 94 جز ۳ رو من می خونم التماس دعا خبر آمد خبري نيست هنوز ... از غم دوري دلدار بسوز ... بايد اين جمعه بيايد بايد! ... من دگر خسته شدم از شايد 😭😭اللهم عجل لوليك الفرج
hediyesss مدیر استارتر عضویت: 1398/09/20 تعداد پست: 7875 جز ۳ رو من می خونم التماس دعا ثبت شد عزیزم حاجت روا بشید إن شاالله دوستان عزیزی که تمایل به همراهی در گروه ختم قرآن المهدی(پیام رسان ایتا) دارند در خصوصی بهم درخواست بدهند لینک گروه رو براشون ارسال کنم.