2777
2789

می گن هیچی نگو 

یعنی بدونن حق با منه می گن هیچی نگو 

وگرنه باید وسایلت جمع کنی بیای خونه ما 

پدر ومادر شما هم همین طورن

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من هیچوقت اجازه نمیدم بحث و دعوامون رو ببینن که بخوان بگن چیکاربکن یا چیکار نکن

خود ادم باید سیاست داشته باشه که چطور با شوهرش رفتارکنه، همینطور چطور با خانواده ش

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 

ن من همش میگفتن اگر نتونستی بیا دخترمونی فلان بهمان

خلاااااااصه سر یه جریانی ک واقعا حق داشتم قهر رفتم خونه پدرم یک هفته قهرموندم ولی مامانم اینقدر ادا اطوار اومد ک ترجیح دادم برگردم سرزندگی خودم 

دیگ بدترین مشکلم داشته باشم نمیرم

فقط 26 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اره مادرم میگه هیچی نگو ولی اکثر خودم هیچی نمیگم

برا دخترم یادش میدم چی بگه البته اون از من واردتره🤣🤣🤣

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

ما جلو پدر مادر بحث نمیکنیم...اما اون اوایل یادمه مادرم میگفت اگه اذیتت کرد...طلاق بگیر فدای سرت....😁من عاقل تر بودم فکرکنم...

شاید خانواده ات حرف مردم براشون مهمه

تا وقتی خدا هست،ریشه ی هیچ آرزویی خشک نمیشه
نه مادرم یه خانوم مذهبی با افکار سنتی، با اینحال وقتی منو دید گف جدا شو بیا اینجا، تختت هنوز هست ب ...

چه کار اشتباهی

باید بگه مشکلتو با شوهرت حل کن

نه اینکه قهر کنی و جدابشی

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch