2777
2789

فرم های آقایون رو برای سرگرمی میخوندم یکی نوشته برخورد خودش با جنس مخالف آزاده و در حد بگو بخند و محیط کارش با زن سروکار داشت مشکل ژنتیکی هم داره بعد قسمت انتظارات از همسر نوشته بود خانم نباید به هیچ وجه قصد ادامه تحصیل داشته باشه حتما چادری باشه موسیقی توی عروسیمون نباشه خانم هیچ مشکل جسمی و ظاهری نداشته باشه و اصلا با جنس مخالف ارتباط نگیره و شاغل نباشه!!!

یکی دیگه هم خودش اندازه گاو تحصیلات و درامد و قد نداره خواسته خانم حتما شاغل باشه پول بیاره و مطیع حرف شوهرش باشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی از همین آقایون پدر خودشون فوت شده بود گفته بودند به هیچ وجه با دختری که پدر یا مادرش در قید حیات نیست ازدواج نمی‌کنند 

یعنی خدای توقع هستند این مردهای ایرانی