2777
2789

همیشه توی تلویزیون یا رسانه های ملی شهر های مختلف رو نشون میده و معرفی شوند میکنن 

حتی شهر هایی که مرکز استان هم نیستن 

ولی اراک همیشه تو خفا و خاموشی و هیچ چیزی ازش به نمایش نمی‌ذارن 

با این حساب که مرکز استان مرکزی و شهر صنعتی و مهمی محسوب میشه 

ته حرفی که ممکنه بزنن درباره اراک اینکه اگه کار خونه هتش یه چیزی خفن صنعتی بسازن میاد یه گزارش میگیرن 

حتی توی پویش ایران من یا ایران از آسمان از شهر های سراسر کشور برنامه ساختن نشون دادن اما هیچ حرفی از اراک نزدن 😐

یه پیج توی اینستا هم هست به اسم ایران خیلی پیج معروفی  که تا الان 483 پست و فیلم از شهر های مختلف کشور گذاشته نشون داده اما دریغ از اراک 

گاهی اوقات فکر میکنم نمیخوان جزو این مملکت باشیم 

چند وقت پیش رفتم اربعین توی ایلام دو روز هم موندم بگردم بعد بهم که میگفتن اهل کجایی میگفتم اراک با جدیت میگفتن اراک کجاست!!

با تعجب شون واقعا تعجب کردم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من تا حالا سمنانی و اراکی از نزدیک ندیدم 

خیلی هم گشتم شهر های مختلف رو 

اسی بیشتر زوم میکنن روی استان های صنعتی

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

[QUOTE=393037977]اراک جز اولین شهرای صنعتیه [/QUOT

حتما

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^