2777
2789
عنوان

دیوونه شدم بخدا

235 بازدید | 25 پست

شاید در جریان تایپیک قبلیم باشید ک گفتم خواهرشوهرا درگوشی جلوم حرف میزدن و میخندیدن  طبیعیه ک من باید ناراحت باشم و اونا معذرت خواهی کنن واسه رفتارشون اما قضیه برعکسه یکیشون پروفایل گذاشته هر کی ناراحته بدرک ک ناراحته حقش بوده و لایقش بوده و از این حرفا در حالی ک من بخدا همیشه باهاشون خوب بودم نمیدونم فازشون چیه انکار طلبکارن حالا نمیدونم چ رفتاری کنم امشب باهاشون حالم ازشون بهم میخوره

کار خوبه خدا درست کنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزيزم ريلكس باش

كجاي زندگي توان اونا؟ مهم خودت و همسرتي و تمام

من اونقدر نسبت به ادمايي كه ميخوان ازارم بدن خون سردم كه خودشون خسته ميشن

خيلي خونسرد باهاشون برخورد كن نه گرم بگير نه اخم و تخم

امروز جايي هستم كه خواسته ام و فردا جايي خواهم بود كه ميخواهم....

یه سوال مهم دارم! چرا شما پروفایل اونها رو به خودت میگیری؟ اون شخصیت خودش رو توی پروفایل نشون میده... شنا دلیلی نداره فکر کنی که تنها آدم مهم زندگی اونی که واست رو پروفایلش یه همچین چیزی مینویسه که باعث بشه بقیه فکر کنن چقدر بی شعوره

اون اینو نوشته چون سخصیتش اینه و واسش مهم نیست دیگران چطور قضاوتش میکنن

...

چرا اهمیت میدی،  یه جوری رفتار کن انگار اصلا وجود ندارن. باور کن هیچی بیشتر از این حرص آدما رو درنمیاره

به این تاپیک برید تا زن های موفق دنیا رو بشناسید و ازشون الهام بگیرید:  زن‌های موفق   تاپیک بعدیش با همون اسم برای ثبت نظراتتون در رابطه با تاپیک اصلی بازه    
عزيزم ريلكس باش كجاي زندگي توان اونا؟ مهم خودت و همسرتي و تمام من اونقدر نسبت به ادمايي كه ميخوان ...

بخدا دارم دیوونه میشم ارکیده جان بار اولشون نیست جای عذر خواهی طلبکارم هستن

کار خوبه خدا درست کنه
خواهرشوهر که عشقه😆😆😍 من اصلا پروفایل خواهرشوهرم و سال به سال نگاه نمی کنم باور کن بی تفاوت باشی ...

البته من درظاهر بیتفاوتم ولی اونا تا چیزی بشه سریع پروفایل عوض میکنن ولی من اصلا ولی از درون حس بدی دارم

کار خوبه خدا درست کنه

عزيزم اونا درگيرن

اونا ازار دارن

تو اگه ناراحت شي خوشحال ميشن

وقتي ببينن خونسرد و خوشحالي خودشون ول ميكنن

من واقعا جز خواهرم مادرم همسرم دوستاي صميميم هيچ احدي نميتونه ازارم بده چون رفتاراشون پشيزي مهم نيست

با خودت بگو اينا كجاي زندگيمن

نونمو ميدن يا ابمو كه بخواد قطع شه

به خودت برس و زيبا و خندون برو

امروز جايي هستم كه خواسته ام و فردا جايي خواهم بود كه ميخواهم....
خیلی واسه خودت بزرگشون کردی اینطوری آسیب های جدی میبینی

دست خودم نیست تو بگو چیکار کنم ک انقد بزرگشون نکنم اخه بدی در حقشون نکردم همینه ک منو ریخته بهم

کار خوبه خدا درست کنه

اگه میخواستن عذرخواهی کنن یا حتی شعور عدرخواهی داشتن این رفتارهای زننده رو نشون نمیدادن 

خواهر شوهرات واقعا کودکن و بی عقل به نظر من

اما شما اتو دادی دستشون چون میدونن ناراحت میشی شدی بازیچه شون نباید محلشون بذاری باید با شادترین حالت ممکن ببیننت که فکر کنن قدرت مقابله باهات رو ندارن 

...
یه سوال مهم دارم! چرا شما پروفایل اونها رو به خودت میگیری؟ اون شخصیت خودش رو توی پروفایل نشون میده.. ...

واقعا همینطوره اصلا ناراحتی بقیه براش مهم نیست فک میکنه خیلی ادم بزرگیه

کار خوبه خدا درست کنه