2777
2789
عنوان

دیوونه شدم بخدا

| مشاهده متن کامل بحث + 235 بازدید | 25 پست
دست خودم نیست تو بگو چیکار کنم ک انقد بزرگشون نکنم اخه بدی در حقشون نکردم همینه ک منو ریخته بهم

عزیز دلم چون بدی نکردی مرض دارن آزارت میدن 

هیچکس جرات نداره آدمی رو که بلده آزار برسونه اذیت کنه چون میدونه عواقب داره ولی در مورد تو خیالشون راحته آزارشون رو میرسونن تو هم حسابی ناراحت میشی  اونها هم کیف میکنن

واسه خودت زندگی کن اصلا به اونها اهمیت نده 

...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه میخواستن عذرخواهی کنن یا حتی شعور عدرخواهی داشتن این رفتارهای زننده رو نشون نمیدادن  خواهر ...

اونوقت رفتارشون رو تکرار نمیکنن بنظرت با خودشون میگن ولش کن اینکه ناداحت نشد پس دوباره هم درگوشی حرف بزنیم و بخندیم ناراحت نمیشه میدونی درد من اینه ک هیچی حسابم نمیکنن ولی اگه اون جاریم باشه انگار ک ازش بترسن اصلا محاله جلوش همچین کاری بکنن درحالی ک خیییبللللی رکه و زبون درار

کار خوبه خدا درست کنه
اونوقت رفتارشون رو تکرار نمیکنن بنظرت با خودشون میگن ولش کن اینکه ناداحت نشد پس دوباره هم درگوشی حرف ...

ببین هرکسی با هرکسی یه جور برخورد میکنه اصلا شاید اونو بیشتر دوست دارن اصلا اهمیت نده مهم اینه که رفتارشون نشون دهنده شخصیتشونه و تو دوست نداری کنار ادمهای بی شخصیت باشی همین 

توی حنع کنار بقیه باش و با بقیه خوش بگذرون جوری شاد باش و بخند که انگار اصلا اونها رو نمیبینی 

...
اونوقت رفتارشون رو تکرار نمیکنن بنظرت با خودشون میگن ولش کن اینکه ناداحت نشد پس دوباره هم درگوشی حرف ...

اصلا و ابدا دیگه این جمله رو تکرار نکن که اونها منو به هیچی حساب..... چون ذهنت باورش میکنه

تو اونها رو حساب نکن

...
اصلا و ابدا دیگه این جمله رو تکرار نکن که اونها منو به هیچی حساب..... چون ذهنت باورش میکنه تو اونها ...

نمیشه بی تفاوت باشی دیدی تو یه چمع وقتی از کسی دلخور باشی چقدر معذبی ؟هر چیم ک بی تفاوت باشی رنگ رخساره خبر میدهد از سر درون

کار خوبه خدا درست کنه
ببین هرکسی با هرکسی یه جور برخورد میکنه اصلا شاید اونو بیشتر دوست دارن اصلا اهمیت نده مهم اینه که رف ...

بخدا بعضی وقتا با خودم میگم کاش هیچ وقت نبودن انقد سلیطه ان بخدا

کار خوبه خدا درست کنه
اصلا و ابدا دیگه این جمله رو تکرار نکن که اونها منو به هیچی حساب..... چون ذهنت باورش میکنه تو اونها ...

وای همین الان اون یکی هم پروفایلشو با این یکی ست کرد دیگه مطمعنم منظورشون با منه

کار خوبه خدا درست کنه
وای همین الان اون یکی هم پروفایلشو با این یکی ست کرد دیگه مطمعنم منظورشون با منه

من واقعا نمیدونم چرا به خودت میگیری  دم سال تحویل برو بشین سر سفره ات قرآن بخون آرزوهای قشنگ کن چکار به اونها داری بدار هر غلطی دلشون میخواد بکنن

...