من خودم یبار سوسک اومد توی هال بسمت ما پرواز کرد..خونمون دوبلکس بود ما ۳تا خواهرا بسمت پله ها دویدیم.من نمیدونم چرا تو اون موقعیت میخواستم خواهرزاده ۲سالمو نجات بدم آخه خواهرم اصن براش مهم نبودا من بچه رو بغل کردم رفتم رو پله ها افتادم دوتا خواهرممم افتادن روی من😂😂من با بچه اون زیر اونا روی من هیچکدومم نمیتونستیم فرار کنیم قفل بود
یکی دیگه تعریف کنم پدرم عمل قلب باز انجام داده بود اوردنش خونه بیچاره درد داشت هی میگفت منو اینطور بخوابونید اونطور بخوابونید حالا منو داداشم تشکشو گرفتیم هی کل اتاق میچرخونیم پدرمم هی میگفت آخ وای😂مث تو فیلما ک طرف کلا توی گچ هست پرتش میکنن اینور اونور .😂🧑🦽(تازه اثاث کشی کرده بودیم هنوز تخت نیاورده بودیم)
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
چند سال پیش دایی ام نذری داشت رفتیم خونه شون برای کمک همسایه شونم اومد یه خانم تقریبا مسن بود ،همش بدنشو میخارید میگفت نمیدونم چی خوردم چمه همش این کارو تکرار میکرد و کلافه بود یهو کمر شلوارشو برعکس کرد دید ی مارمولک بزرگ رفته تو شلوارش نمیدونم لامصب از کجا رفته ک رسیده بود ب شلوارش 😂😂زنه گنده جیغ و داد شلوارشو در آورده بود دور حیاط می دویید یادش بخیر چقدر خندیدم بهش
درخواست نده. ریپ نزن بابا چاقال😒 لطفا برا موفق شدن کسب و کارم یه (یا رزاق) بگین. اگه گفتین بهم بگین براتون حمد بخونم به نام خدای صحرای طبس...... روی این قفل نوشتند که دعا میخواهد/من سپردم به خودش هر چه خدا میخواهد >>> چو رسی به کوه سینا ارنی مگو و بگذرکه نیرزد این تمنا به جواب "لن ترانی"حافظ:چو رسی به طور سینا ارنی بگو و بگذرتو صدای دوست بشنو، نه جواب "لن ترانی"مولانا:"ارنی" کسی بگوید که ترا ندیده باشدتو که با منی همیشه، چه "تری" چه "لن ترانی <<<< خوشا صبری که پایانش تو باشی...(ص)
نه زنگ آخر بود کسی ندید زیادحالا بديش اینه پیاده عم باید برمیگشتمهرکی رو هم می دیدم می گفتم ببین فلا ...
وای چ خوب جمعش کردی..یکی قبلاً تو نی نی سایت تعریف میکرد دانشجو بود بعد برف اومده بود اینم تو هوای سرد جیشش میگیره شاید تو شلوارش یهو میگه دیدم کلی ازم بخار اومد😂ابروش رفت
اومد اشتباهی اونی که باید میداد بخورم گذاشت تو آب روون
اون یکی آتیش زد ،🤣
اگر در رابطه با روانشناسی ؛ حال خوب؛ خودشناسی و... کتاب و پادکست میشناسید خوشحال میشم بهم معرفی کنید♥️💚 اگه توی تاپیک های من اظهار نظر کردید لطف خودتون رو میرسونید ولی اگر جوابی ندادم و فقط لایک کردم لطفا ناراحت نشید من معمولا توی شرایط بد روحی اینجا تاپیک میزنم و ممکنه از حوصلم خارج باشه جواب تک تک رو بدم عشقای دلم ❤️🥺