2777
2789
عنوان

نقد جمله چیزیو به زور از خدا نخواید

231 بازدید | 38 پست

خیلی دیدمو شنیدم که میگن چیزیو به زور از خدا نخواید شاید صلاح نباشه  کجا خدا همچنین حرفیو به بندش زده؟ تو چ ایه ای؟ مگه نمیگن خدا صلاح بندشو میخواد خوب قطعا میتونه حاجت بندشو بدون هیچ شری بده

ایا کسی ک هزار جور هزینه میکنه ک بچه دار بشه پس تلاش نکنه ک به صلاحش نیست یا دختری که میخواد ازدواج کنه نمیشه پس به صلاحش نیست تا اخر عمر تنها بمونه و خیلی موردای دیگه

به نظر من این چرت ترین مورد برای توجیه کردن خودمونه

کاش من روح بودم، باور کن روح خوبی می‌شدم، نه کسیو اذیت می‌کردم، نه عین روح‌های مسخره بی‌مصرف می‌شدم، برای خودم سوار وسیله‌های شهر بازی بسته می‌شدم، برای خودم کل گلای گل فروشی بو می‌کردم، از قفسه‌های کتابخونه‌های بسته رد می‌شدم، بلند بلند آهنگ می‌خوندم و می‌رقصیدم، حالا توام یواشکی هی بغل می‌کردم، به کی برمی‌خورد آخه♡         
من کاملا موافقم زوری از خدا چیزی نخوایم

زوری چطوری میشه؟

مثلا هی دعا کنیم این میشه زوری؟؟

مثل یه پرنده که همه پرهاشو چیدن،پشت تو راه اومدم تورو نفس کشیدم🤍من میترسیدم ولی به خاطرت پریدم چون دلم میخواد برات بمیرم و نگاه کنی جاش فقط حسابمو از عاشقا جدا کنی،زخمی که میخورم از آدمها را دوا کنی🤍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرت نیست 

کفره محضه

گناه محضه 

نا امید کردن ادما گناه  و نا امیدن شدن کفر

خلاصه دوازده روز: اذربایجان حق همسایگی جا نیاورد و کمک کرد ابزار مرگ وارد کشور شود. فارسی زبانان افغان عامل مرگ و اوارگی مان شدند درحالیکه به انان کار و نان دادیم.  عده ایی از هموطنان قند دلشان میسابیند برای تجزیه. رسانه های معاند ربع پهلوی بر تخت مینشاندند. صداسیما پیرو مکتب طوری نکنید که فکر کنند طوری شده است درحالیکه طوری نشده است بود. یوتوب همه پیشگوی زایش مجدد پارس و انتقال جهان به  بعد پنجم!!!  اینستا پر از کلیپ همدلی و همیاری مردمی در حالیکه در واقعیت ویلا شبی خدا تومن بنزبن صف جاده های قفل نان گرانتر روغن نایاب... نی نی سایتیای غیر تهرانی و غیر اصفهانی همچنان در کف شوهر و کراش و عمل زیبایی ....

من کاملا موافقم زوری از خدا چیزی نخوایم

زورشو شما تشخیص میدی یا خود خدا که گفته منو بخوان و از من بخواه؟

خلاصه دوازده روز: اذربایجان حق همسایگی جا نیاورد و کمک کرد ابزار مرگ وارد کشور شود. فارسی زبانان افغان عامل مرگ و اوارگی مان شدند درحالیکه به انان کار و نان دادیم.  عده ایی از هموطنان قند دلشان میسابیند برای تجزیه. رسانه های معاند ربع پهلوی بر تخت مینشاندند. صداسیما پیرو مکتب طوری نکنید که فکر کنند طوری شده است درحالیکه طوری نشده است بود. یوتوب همه پیشگوی زایش مجدد پارس و انتقال جهان به  بعد پنجم!!!  اینستا پر از کلیپ همدلی و همیاری مردمی در حالیکه در واقعیت ویلا شبی خدا تومن بنزبن صف جاده های قفل نان گرانتر روغن نایاب... نی نی سایتیای غیر تهرانی و غیر اصفهانی همچنان در کف شوهر و کراش و عمل زیبایی ....

چرت نیست کفره محضهگناه محضه نا امید کردن ادما گناه و نا امیدن شدن کفر

الان چ ربطی به نا امیدی داشت

کاش من روح بودم، باور کن روح خوبی می‌شدم، نه کسیو اذیت می‌کردم، نه عین روح‌های مسخره بی‌مصرف می‌شدم، برای خودم سوار وسیله‌های شهر بازی بسته می‌شدم، برای خودم کل گلای گل فروشی بو می‌کردم، از قفسه‌های کتابخونه‌های بسته رد می‌شدم، بلند بلند آهنگ می‌خوندم و می‌رقصیدم، حالا توام یواشکی هی بغل می‌کردم، به کی برمی‌خورد آخه♡         

منظور از زوری نخواستن 

این نیست که از خدا نخوایم یا دعا نکنیم. 

یعنی اگر با وجود دعا هامون میبینیم نمیشه و یا هنوز نشده شروع نکنیم با خدا دعوا کردن و از خدا گله کردن یعنی این 

وگرنه اصلا یکی از چیزایی که باعث استجابت دعا میشه اصرار کردنه انگاری خدا خودش اصرار کردن بنده شو دوست داره اما گله کردن و ناامید شدنه که بده 

استاد قمشه ایی میگفت همین نمازی که میخونید خودش در خونه خدا رو زدنه ایاک نعبد و ایاک نستعینی که میگی یعنی پاشو هر روز بزن اون درو بگو منو هدایت کن هر روز هروز یه روز بالاخره جواب میده

خیلیم عالی . پس دیگه یه بار خواستتو گفتی نشد دیگه نگو و بزور نخواه ..

دعا و اصرار در خواستن خیلی خوبه حتی سفارش هم شده اما زوری خواستن یعنی ما بخوایم خدا حتما طبق میل ما عمل کنه نه طبق حکمتی که خودش می‌دونه