2777
2789

چیزیه که هی بروز میشه...

هر سری ک‌چیز جدید میاد باید یادش بگیری ...

مدتش ک تا قیامت🤣

تمامِ‌این‌مدت‌ماتِ‌چهره‌ات‌بوده‌ام و پیوسته‌ازخودم‌می‌پرسیدم آیافردِ دیگری‌می‌تواندچِنین‌باشد؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگی به زبان انتخابیت داره 

نه آسون نیست اصلا 

اگه پیگیرش باشی ازوناست که باهاش پول پارو میکنی ولی اگه نه منتظر باشی پروژه رو دودستی تو سینی طلایی بیان بهت بدن درامد خوبیم نداره 

سلام 

برنامه نویسی یه تخصص هست مثل همه تخصص های دیگه برای یادگیریش باید زمان بزارید و تلاش بکنید ، باید حتما دوره ی جامع و کامل شرکت کنید که مبانی و پایه های برنامه نویسی رو پوشش بده من خودم زمانی که شروع کردم بوسیله ی دوره ی ۱۲ قدم برنامه نویسی استاد نیکزاد تونستم یاد بگیرم 

برای شروع بهتره ابتدا مبانی برنامه نویسی بعد زبان سی پلاس پلاس و بعدش یکی از حوزه های برنامه نویسی رو انتخاب کنید.

نسبت به شغل های دیگه مثل پزشکی هم زحمتش کمتره ولی در عوضش درآمدش بیشتره فقط تمرکز و استعداد میخاد

هرچیز که در جُستن آنی = آنی ( مولانا رومی )  - مهندس کامپیوتر گرایش نرم افزار - سوال برنامه نویسی در خصوصی پرسیده شود

سلام برنامه نویسی یه تخصص هست مثل همه تخصص های دیگه برای یادگیریش باید زمان بزارید و تلاش بکنید ، با ...

عزیزم خیلی ممنونم از توضیحاتتون 

این دوره رو چجوری باید پیدا کنم؟

عزیزم خیلی ممنونم از توضیحاتتون این دوره رو چجوری باید پیدا کنم؟

خواهش میکنم ، توی گوگل اسمشو سرچ کنید میاد 

هرچیز که در جُستن آنی = آنی ( مولانا رومی )  - مهندس کامپیوتر گرایش نرم افزار - سوال برنامه نویسی در خصوصی پرسیده شود