بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
《این بار از خیابان گذشتم اما دستی نبود که دستهایم را بگیرد(هردو در نهایت میمیرند)》۲ سال خوانده خاموش بودم 🥲😂🌸بالاخره عضو شدم 🎀 میگن که شبیه دختر پروفایلمم
تعریفشو خیلی شنیدم تو اینستا و اینا ولی فانتزی نمیخونم کلا اگه این دوتارو خوندین نظرتونو بگین
من نخوندم ولی اگه فانتزی دوست نداری خردم کن رو بخون کتابه
《این بار از خیابان گذشتم اما دستی نبود که دستهایم را بگیرد(هردو در نهایت میمیرند)》۲ سال خوانده خاموش بودم 🥲😂🌸بالاخره عضو شدم 🎀 میگن که شبیه دختر پروفایلمم
ممنونم از معرفیت دوستم😊من عاشقانه کلاسیک کلا میخونم و خیلی دوستشون دارم و پیشنهاد میکنم بخونی این دوتایی که تو تایپیکم گفتمو خوندم و حس میکنم غرو و تعصب یکم ضعیفه خواستم بدونم نظر بقیه هم همینه ؟؟؟
. هم فرشته ميتونم باشم هم شيطان، بستگي داره برام نور باشي يا تاریکی:)️
بعد یکی این که میگن کتابای ترند اونجوری که میگن نیست مثلا من به امید دل بستمو خوندم بنظرم ضعیف بود خیلی ( البته توهین به سلیقه کسی نمیکنم این نظر منه ) و مثلا غرور و تعصب هم تو اینستا میگفتن خیلی عاشقانه هست ولی اونجوری نبود ...
. هم فرشته ميتونم باشم هم شيطان، بستگي داره برام نور باشي يا تاریکی:)️