2777
2789
من تیرویید گرفتم دکتر بهم گفت شکر نوشابه فست فود سرخ کردنی نخور ورزشم بکنرفتم کلاس شنا و تا الان ۷ ...

من تازه ازمایش دادم جوابش اماده نشده هنوز شرايط باشگاه رفتن ندارم بچه ام خیلی کوچیکه

نه پرخوری عصبی دارم

خواهر منم مث توعه...اراده تورژیم مهمه ..خواهر من یبار پراراده جلو رفت با رژیم حدود ۲۰کیلو کم کرد ولی باز نشست ب خوردن 

من همیشه توهرشرایط خداروشکر میکنم وهمیشه ازحسادت وحاشیه فراری هستم..خداروشکربابت هرچه داد وهرچه نداد که داده ها نعمت ونداد ها حکمت خداوندهستن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یهویی برنامه بچین برو ورزش کن من سه روز استراحت کردم از فردا میرم ادامه ورزشم سختیش فقط شروعشه مابقی ...

خیلی خوبه منم قبلا پیاده روی میرفتم و کلی لاغر کردم ولی الان با وجود بچه کوچیک واقعا نمیتونم

چه خوببب.باید امتحان کنمنه اصلا دارو اینا نمیخورم.فقط پودر جوانه گندم گرفتم اونم جواب نداد.با یوگا چ ...

جوانه گندم شنیدم نخوردم...ببین یوگاهم بدنتان کمک میکنه ک عضله سازی کنی هم روی تمرکز اثر میزاره هم مربی های یوگا رژیم های خاص وزنت رو میدن و وقتی میری باید صبر وتحملت خوب باشه مثلا ۶ یا ۷ ماه بعد حسش میکنی.....شکم صاف اما رون و باسن پر وسفت خیلی قشنگ میشه آدم 

من همیشه توهرشرایط خداروشکر میکنم وهمیشه ازحسادت وحاشیه فراری هستم..خداروشکربابت هرچه داد وهرچه نداد که داده ها نعمت ونداد ها حکمت خداوندهستن

من تازه ازمایش دادم جوابش اماده نشده هنوز شرايط باشگاه رفتن ندارم بچه ام خیلی کوچیکه

خب این غذاهایی که گفتم حذف کن

منم بچم ۱سالش بود میزاشتم پیش مامانم استخر که ۱ساعت بیشتر نیست ارزشش داره تازه من خیلی کم نکردم ولی اگه بتونی ادامه بدی خیلی خوبه

من بچم بزرگ شد وابسته شد شدید الان دیگه نمیتونم نم برم ولی حتما بزرگتر شد ادامه میدم

برای سلامتی امام زمان عجل الله صلوات،،، 

اینایی که میگن فلان رو پودر کن و اون یکی رو دم کن بخور، فراموش کن. برای لاغری باید نخوری. نه اینکه یه چرت و پرتی دیگه هم اضافه کنی.

بیست کیلو اضافه داری حداقل، که کار یک ساله تقریبا. میتونی از فردا شروع کنی و یک سال دیگه تمام شده باشه، میتونی هم اراده نکنی و تا ده سال دیگه هم فقط با حسرت و غر به آیینه نگاه کنی.

منم مثل شما سی و هفت ام. و میبینم که خیلی سخت تر از اواسط بیست سالگی لاغر میشم.

کالری شماری میکنم، روزی یک ساعت پیاده روی، حتی وقت نکنم موقع پخت غذا یا تماشای تلویزیون تو خونه دو درجا میزنم. گاهی سرم شلوغه ولی یازده شب هم شده، ورزش رو کردم، بعد دوش و خواب. 

هفته اول سخته، بعدش معده عادت می‌کنه و دیگه غذا کم بخوری اذیت نمیشی. عصر هم از ۶-۷ روزه بگیر و دیگه تا فردا ساعت ۱۰ صبح چیزی نخور به جز آب و چایی بدون قند. بقیه ساعت ها رو هم کالری شماری کن که بیشتر از ۱۵۰۰ کالری نخوری. ۳۰۰ کالری هم پیاده روی یا دو درجا. 

با این فرمول تقریبا ماهی ۳ کیلو کم می‌کنی. البته ممکنه ماه اول با وجود همه ورزش و کالری شماری هیچ وزنی کم نکنی. طبیعیه. ادامه بده. یهو بدنت واکنش نشون میده و شروع میکنی به کم کردن. 

کاش هم وزنم بودیم

من از بچگی چون بابام از چاقی بیزار بود به فکر کم خوردن و فعالیت بودم البته کلا کم اشتها به دنیا اومدم 

هعی از بچگی میگفت مواظب وزنت باش مثل مامانت نشی 

الانم دیر نیست اگه رژیم سفت بگیری یکباره معدت کوچیک میشه من خودم یبار شده بودم ۶۳ کیلو معدم ته نداشت ۳ ماه به خودم سخت گرفتم رسیدم ۵۷ ، الانم ۶۰ هستم 

ولی خب رژیمم غیر اصولی بود

ψ ❤️

خیلی خوبه منم قبلا پیاده روی میرفتم و کلی لاغر کردم ولی الان با وجود بچه کوچیک واقعا نمیتونم

من تو خونه دو درجا میزنم. خونه با بیرون فرق نداره. یا بچه رو بگذار کالسکه و عصر یه ساعت برو پیاده روی 

نه من فقط خیلی میخورم خیلی زیاد بارداری هم تاثیر گذاشت ولی تو خوردن واقعا خیلیییی ۶ یا ۷ شقاب برنج ا ...

نه من دوران بارداریم کلا ۵ کیلو چاق شدم بعد از زایمانم چند ماه که گذشت چاق شدم

من تو خونه دو درجا میزنم. خونه با بیرون فرق نداره. یا بچه رو بگذار کالسکه و عصر یه ساعت برو پیاده رو ...

متاسفانه کالسکه زیاد نمیشینه یکم تایم زیاد بشه گریه میکنه میخواد بیاد پایین

اینایی که میگن فلان رو پودر کن و اون یکی رو دم کن بخور، فراموش کن. برای لاغری باید نخوری. نه اینکه ی ...

چه خوب 

آفرین 

حتما منم خیلی اذیتم دوست دارم زودتر به وزن قبل بارداریم برسم