2777
2789

پارک بودیم دعوام شد با مامانم از ساعت 5 حرکت کردم 9 رسیدم خونه

بخدا پاهام دیگه توان وایستادن نداره

اومد خونه با سیم شارژر افتاد به جونم گفت با کی اومدی همین الان بگو سوار ماشین کی شدی تا نگی همینطوری میزنمت به خدا من پیاده اومده بودم خب چی میگفتم 

بدنم سیاه و کبوده میگه اونایی که باهاشون رفتی تحویل کلانتری دادم الان خودتم اعتراف کن

خاک تو سرم از تو پیاده رو نرفتم از لب خیابون رفتم شاید یه تاکسی وایسته برام الان اگه دوربین ها ام چک کنن منو نشون نمیده چون از تو خیابون رفتم

من چکار کنم چجوری ثابت کنم من پیاده اومدم 

بخدا تا رسیدم خونه کلی هول اومدن سمتم چنان داد و بی دادی راه مینداختم بعد الان مامانم میگه فیلمتو گرفتن سواد ماشین پسرا شدی خب میگم بیاااارر نشونم بده باز میزنه

چه غلطی کردم ای خدا

(اخر امضامو بخون) اگه تو تاپیکم سوال پرسیدی لایکت کردم بیا تو تاپیک جواب سوالتو دادم چون همین سوال زیاد تکرار شده ریپلای نکردم🎀 اگه با حرفم تو تاپیک مخالفی نیاز نیست ریپلای کنی✅ متولد 1390 نیسستممم 🙄 لایک نکن کامنتمو مگه اینکه برای عکس باشه🥰طرفدار پرو پا قرص منطق! دعا کنید یکی واقعا ی روزی از ته دل عاشقم بشه و بازیچه م نکنه با حرفاش:) دلمو خیلی شکستن تا الان، خیلی بازیچه شدم

چ مادری واقن برات متاسفم 

منم مامانم خییلی کتکم میزد ماه پیش تا جون داشتم زدمش خیییلی خوشحالم

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای مامانه که غیر طبیعیه قطعااااا به بابایی خواهری برادری کسی بگو کمکت کنه اولا

بعدشم از ۵تا۹تو راه بودی؟مسیرش یعنی کوتاه تر و تو دیرتر رسیدی که اینحور گیر داده؟

فقط 13 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کسی خونه نیست جلو مامانت بگیره چخبرشه مگهبرو داخل اتاق بیرون نیا تا عصبی نباشه آروم بشه

خب تا اخر عمر بیرون از خونه نمیزاره برم

فکر میکنه انگار ج نده ام رفتم دادم برگشتم خونه💔

منی که حتی پاهامو حس نمیکنم از ساعت5 تا9 تو راه بودم 

(اخر امضامو بخون) اگه تو تاپیکم سوال پرسیدی لایکت کردم بیا تو تاپیک جواب سوالتو دادم چون همین سوال زیاد تکرار شده ریپلای نکردم🎀 اگه با حرفم تو تاپیک مخالفی نیاز نیست ریپلای کنی✅ متولد 1390 نیسستممم 🙄 لایک نکن کامنتمو مگه اینکه برای عکس باشه🥰طرفدار پرو پا قرص منطق! دعا کنید یکی واقعا ی روزی از ته دل عاشقم بشه و بازیچه م نکنه با حرفاش:) دلمو خیلی شکستن تا الان، خیلی بازیچه شدم

دوست عزیز

چند سالته؟؟

کلانتری 

دزد نمیره بگیره

بیاد دوربین بچرخه نگاه کنه به ننت ثابت کنه تو از کجا اومدی؟؟

مادرت هم مشخصه تعادل روحی روانی نداره

من یه مورد اینشکلی دیده بودم پدرش اینطور بود

منتها سابقه ضربه مغزی داشت....

عملا مشکل داشتش

میبرد کلانتری

سر بهونه های مزخرف

ولی سن شما برام مهمتره

چون برام عجیبه اگر سنت کم نیست

کتک میخوری

اون چیزیش نمیشه

دفاعی نداری

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

وای مامانه که غیر طبیعیه قطعااااا به بابایی خواهری برادری کسی بگو کمکت کنه اولابعدشم از ۵تا۹تو راه ب ...

نه چون ادمی نیستم پیاده برم میگه با پسر رفتی با ماشین 

وا چرا اینجوری میکنه حالش خوش نیستا😐برو اتاقت درو قفل کن.چه پارکی رفتی که انقدر دور بوده🤦🏻‍♀️

دور نبوده من پیاده بودم 

خب تا اخر عمر بیرون از خونه نمیزاره برمفکر میکنه انگار ج نده ام رفتم دادم برگشتم خونه💔منی که حتی پا ...

کاش خودت کنترل میکردی سر چی دعواتون شد کی مقصر بود؟

الان باز میخواد بزنتت؟

دختر کوردم💛❤️💚 نمی‌دونم نخواست نشد یا خواست نشد❤️‍🩹

دروغ میگه بگو حلالیت نمیکنم تهمت میزنی

قسم جون بابامو خوردم باور نکرد💔

کاش خودت کنترل میکردی سر چی دعواتون شد کی مقصر بود؟الان باز میخواد بزنتت؟

انقدر عصبی بودم 2 ساعت بعد تازه فهمیدم حرکت کردم

ن من خودمم لیوانو شکوندم تو پاش

بیشتر من حالت دفاعی داشتم 

دیگه نمیزنه اما تا اخر عمر با حرفاش و نزاشتناش نابودم میکنه