2777
2789

من یه رشته ای رو میخواستم شروع کنم و یادبگیرم ولی دورش خیلی زیاد بود مبلغش

یه نفر بهم پیام داد و گفت فیلم اموزشی اون رو داره و برام میفرسته یه مبلغ بهم گفت برام بزن فیلمارو بفرستم مبلغ اینم کم نبود نمیدونستم برا خودش نیست

با چند نفر پول روهم گذاشتیم و اون فیلمارو گرفتیم بعد از اینکه فرستاد فهمیدم فیلما اصلا واسه کسی هست که رضایتی از پخش اون فیلما نداره چون دورشو میفروشه😭

نمیدونم چیکار کنم خیلی عذاب وجدان دارم چیکار باید بکنم 

تو فکرمه پولو براش بزنم ولی نمیدونم چی باید بگم به اون شخص خیلی کارم اشتباه بوده میدونم ولی اصلا نمیدونم باید چیکار کنم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا پس کتاب که همه دست به دست میکنند و میخونند چی

یا سی دی ها

اونا هم طرف یه هزینه میده و بعد در اختیار طرف میشه دیگه اونم مثل دوره آموزشی هستند فقط نوشتاری

چرا اونا حلاله اینا حرام واسم سواله

ثروت به سمت من می آید ثروت من چیزایی هست که دوست دارم ☺
والا پس کتاب که همه دست به دست میکنند و میخونند چییا سی دی هااونا هم طرف یه هزینه میده و بعد در اختی ...

کتاب رو شخص چاپ میکنه برا منتشر شدنش 

ولی اون شخص داره دوره اماده میکنه تا بفروشه بعد یکی عین من بیاد همینطوری استفاده درست نیست

اصلا خود شخص گفته از دست به دست شدنش رضایت قلبی نداره

یعنی مستقیما از خودش تهیه کنن 

نمیدونم بازم😢

کتاب رو شخص چاپ میکنه برا منتشر شدنش ولی اون شخص داره دوره اماده میکنه تا بفروشه بعد یکی عین من بیاد ...

خب هزینه مالکیتش را ما میدیم دیگه نمیدونم والا

ثروت به سمت من می آید ثروت من چیزایی هست که دوست دارم ☺