2777
2789
عنوان

با شوهرم دعوام شد برگشته بهم میگه

1117 بازدید | 17 پست

میگه * * نگو 

بهش میگم شعور حرف زدن نداری 

میگه اگه برای من فقط تو حرف زدنمه تو تو هیچ زمینه ای نداری 

گفتم بیچاره اون بچه ای که باباش تویی یه ادم بی مسئولیت بی احساس بی تربیت رفتارتو درست نکنی بچم به دنیا بیاد ورش میدارم میرم 

میگه بیخود میکنی 

بیشعور بی تربیت

خوب گفتی

چقدر پررو شدن این شوهرا

نمیتونم بذارمت کنار،سخت ترین دراگ :)).     فوتبال بخش بزرگ و مهمی از زندگیمه،تا ابد hala madrid🎀🤍.  سنگین سوارم،بالاخره موتور موردعلاقمو برام خریدن(ninja h2r).   پروفایلم بشدددددت شبیه خودمه، واسه همین گذاشتم پروف،فقط پوستم سفیدتره و موهام بلندتر🤍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو هم بهش بگو **** نگو

والا دهوا نداره

لازم نيست نظرات من باب ميل همه باشه ولي همه ي ما ازاديم نظرات خودمون رو بديم.لازم نيس من همه رو متقاعد كنم مثل من فكر كنن ولي بايد كاري كه از ديد خودم درسته رو انجام بدم☺️
😂هرچی من از ازدواج فراری ام هرچی نینسایت تنفرمو بیشتر کرده

دقیقا🤣

نمیتونم بذارمت کنار،سخت ترین دراگ :)).     فوتبال بخش بزرگ و مهمی از زندگیمه،تا ابد hala madrid🎀🤍.  سنگین سوارم،بالاخره موتور موردعلاقمو برام خریدن(ninja h2r).   پروفایلم بشدددددت شبیه خودمه، واسه همین گذاشتم پروف،فقط پوستم سفیدتره و موهام بلندتر🤍

دقیقا بخاطر همین جوش اوردم چون قبلانم گفته الان شرایطمون فرق داره میخوایم پدر و مادر شیم

بگو بچه مثل طوطی‌ها 

فردا و پس فردا جلوش بگی به یکی میگه بعدا بگن کی گفت میگه بابام، ابروی خودت میره.

خواهر زاده من عین طوطی همه چی رو تکرار می‌کنه بچه ها خیلی باهوشن