2777
2789

دردی که از دیروز شرو شده بود تقریبا تموم شده و درد ندارم 

فقط زیر شکمم خیلی بشینم سوزن سوزن میشه 

دهانه رحم هم هنوز بالاس و پف کرده دقیقا هشت تا نه روز مونده به پریودم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میخوام هفته دیگه بی بی بزنم دعا کنین مثبت باشه اینجا میزارم اگه مثبت بود خاطراتم بمونه اخه شوهرم باو ...

بعد میخوای از همسری که باورت نداره بزور بچه بیاری عجیببب 

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

بیخیال

اینجوری خیلی استرس ت زیادتر میشه و اذیت میشی جور دیگه خودتو سرگرم کن انشالله پریود نشی و باردار باشی 

میشه برا بارداری بی دردسر و سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کنی؟ اگر تنبلی تخمدان داری و قصد باردار شدن داری تاپیک اخرم و بخون 😘😘

منم تجربه ام رو بهت میگم

حساس نباش

درد و لک و لانه گزینی رو ول کن

خیلی ماهها فک کردم لک لانه گزینی و درد رحم و فلانه ولی همش توهم بود

وقتی باردار شدم نه لک لانه گزینی دیدم نه درد رحم و فلان داشتم نه هیچ علامت دیگه ای فقط پریودم عقب افتاد آزمایش دادم فهمیدم باردارم همین

منم تجربه ام رو بهت میگمحساس نباشدرد و لک و لانه گزینی رو ول کنخیلی ماهها فک کردم لک لانه گزینی و در ...

خیلی دلم شکست خواهر من هیچ وقت به دلم نمیفتاد اما شوهرم حتی سعی نکرد یک درصد باور کنه یا دلمو خوش کنه حتی غیر مستقیم گفت ادا در میارمو حرفشو نزنم