2777
2789

تازه میخام شروع کنم خیلیم دیره میدونم اما با دیپلم تو جامعه جایی ندارم قد و هیکلم خیلی کوچیکه قیافم کم سن میزنه پس خداروشکر کسی نمیفهمه سن بالام الان اذر ماه میشم ۲۶ تا بیام کنکورو بدم و برم دانشگات ۲۷ ام  خیلی زیاده نه؟💔💔۱۸ ۱۹ سالم ک  بود باد انداختم تو گلوم گفتم کسی با درس هیچی نشده اما اشتباه میکردم💔

دختر برنده دختریه که پسر بلاتکلیفو گذاشته کنار با این که خیلی دوسش داشته..❤️‍🩹من حماقت کردم عمرم تباه شد ولی تو اشتباه منو نکن...🙂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه چه دیری اتفاقا الان که سنت بیشتره بهتر میشینی پا درس

الهم عجل الولیک الفرج                                                                🤍🌸 وزن فعلی:۶۷ 🌸هدف اول:۶۵🌸 هدف دوم:۶۳🌸هدف نهایی:۶۰
نه چه دیری اتفاقا الان که سنت بیشتره بهتر میشینی پا درس

اره الان میدونم هیجا خبری نیست

دختر برنده دختریه که پسر بلاتکلیفو گذاشته کنار با این که خیلی دوسش داشته..❤️‍🩹من حماقت کردم عمرم تباه شد ولی تو اشتباه منو نکن...🙂

نه گلم دیر نیست دانشگاه از همه سن میان میخوای کنکور چه رشته ای شرکت کنی؟

انسانیم

کار خوبی میکنی نه اصلا دیر نیس برای کنکور شروع کن

اگه دوست داری زودتر وارد دانشگاه بشی میتونی وارد دانشگاه پیام نور بدون کنکور بشی 

میل خودته که کدوم رشته رو دوست داری

امیدوارم موفق باشید 

قوی باش تا کسی شکستت نده….نجیب باش تا کسی تحقیرت نکنه…و خودت باش تا کسی فراموشت نکنه….!🍃🌱

اتفاقا چند روز پیش دیدم خانم توی ۵۰ سالگی پزشکی قبول شده بود ۵۸ سالگی فارغ‌التحصیل شده بود

اره دیدم چه اراده ای داشته ب قران