2777
2789

سلام من کتاب تست هام نو و تمیز هستن به قیمت پایین قصد فروش دارم 🫶🏻

یسری از کتاب هام و جزوه هارو هم رایگان هدیه میدم☺️💕

اگه مایل به خرید بود بهم پیام بدید عکس کتاب هارو براتون ارسال کنم. این آیدی تلگرامم هست AHP_12345

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ی وسیله ایمو‌ گم کرده بودم کل خونه رو گشتم ی روز نشستم وسط حال داد زدم کجا گذاشتیش تروخدا لازممه بهم پسش بده(کاملا ناخودآگاه ها) قشنگ از سر ناچاری گفتم 

فرداش پسرم از روی میز آرایشی وسیله رو‌آورد بهم داد😊برگهایم در هوا بی رحمانه میرقصد همچنان

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

مرگ مادرم وحشتناک ترین و ترسناک ترین تجربه من بوده و هست فقدان ترسناک ترین مسئله ای که بشر باهاش مواجه میشه

ز همه دست کشیده ام تا تو باشی همه                                        با تو بودن ز همه دست کشیدن دارد                                         آقا هستم!

این از اولین خاطره ترسناکم

یه شب تو تاریکی دراز کشیده بودم

تو گوشم هنزفری بود

زیر پتوهم بودم

یهو حس کردم یه چیزی خورد به پتوم

اهمیت ندادم تا اینکه جدی یه دست اومد پترو برداشت

بعدش فهمیدم کیه .... عین سگ زدمش.👺

کادنس ؛ منم مثل تو یا تو هم مثل من...                                   🌓💛.

یا قمر بنی هاشمجن داره خونتون 🥸🥸

شاید

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....