2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خدا رحمتش کنه 😔

خیلی ممنونم خدا به شما سلامتی بده

ز همه دست کشیده ام تا تو باشی همه                                        با تو بودن ز همه دست کشیدن دارد                                         آقا هستم!

اینیکی جدیه..

رفته بودیم سر قبر

اونجا ی امامزاده بود شبو میخواستم اونجا بمونیم چون عید بود جا نمونده بود پر بود همهجاااا....

شب تنهایی رد شدم یه صدای شنیدم ، فضا خیلی سنگین بود اینقد ترسیدم... 

روز بعد صبحش نزدیکای ۵ صبح مادربزرگم بیدار شده بود نماز بخونه

دیده بود داییم رو یکی از قبرا خوابیدههه

همون شبش خالم خواب امامِ همون امامزاده رو دیده بود و امام بهش گفته بود که یکی از بچهات مریض میشه و دخترخالم ۲ سال تموم درگیر یه بیماری مغزی شده..🥺

کادنس ؛ منم مثل تو یا تو هم مثل من...                                   🌓💛.                                                                                     ای در رگانم خون وطن ، ای پرچمت ما را کفن                                      دور از تو بادا اهریمن                                                                   ایران من ، ایران من ، ایران من ، ایران من                                        ای مادرم ، ایران زمین ، آغاز تو ، پایان تویی                                  بردشت من ، باران تویی                                                                در چشم من ، تابان تویی                                                          ایران من.. ایران من                                                                  آن مهر جاویدان تویییی(((:

کی بوددددد🥸🤡

یکی از اعضا خانواده

جالب اینه بعدش گفت پهخخ و عین بز میخندید

کادنس ؛ منم مثل تو یا تو هم مثل من...                                   🌓💛.                                                                                     ای در رگانم خون وطن ، ای پرچمت ما را کفن                                      دور از تو بادا اهریمن                                                                   ایران من ، ایران من ، ایران من ، ایران من                                        ای مادرم ، ایران زمین ، آغاز تو ، پایان تویی                                  بردشت من ، باران تویی                                                                در چشم من ، تابان تویی                                                          ایران من.. ایران من                                                                  آن مهر جاویدان تویییی(((:

تکراریه ولی باز میگم ...

یه بار دهه ۸۰ ، من بچه بودم 

پول‌های خالم گم شد ...

به خالم گفتن یکی هست اطراف شهر ، تو  آب نگاه میکنه میگه پولت چی شده 

مامان و خالم رفتند پیش این آقا 

بعد زنگ زدند گفتن من هم حاضر شم برم چون طرف گفته بایست حتمی یه بچه بیاد تو آب نگاه بکنه !

من رفتم از اول حالم بد شد ... خیلی خونشون سنگین بود من سر درد گرفتم 

نشستم پای یه کاسه آب بعد یه چادر مشکی کشیدن رو سرم 

مرده شروع کرد یه مشت دعا خوندن بعد به من گفت الان چند نفر میان تو کاسه آب تو میبینی 

من هر چی نگاه کردم هیچی ندیدم 

زنگ زدن گفتن داماد خالم اون زمان ۲۱ سالش بود بیاد اون بشینه جای من 

این بنده خدا نشست شروع کرد دیدن!!!!!! هی طرف هم به داماد خالم میگفت بگو بهشون خوش آمدید خوش آمدید!

( الان که به این سن رسیدم مطمئنم اون هایی که تو آب عکسشون بود ، جن بودند ) 

اسم دزد د رنگ لباس دزد رو به داماد خالم گفتن و رفتن ...

به چشم خودم دیدم داماد خالم همین که چادر رو از سرش کشیدن یخ آه بلند کشید و غش کرد ...

از اون روز به بعد نصفه شب پا میشد مشت میکوبید تو دیوار و با تیغ دستش رو خط مینداخت در حالی که تو بیداری خیلی آدم سالم و موجهی هستند ایشون ..‌.وقتی بیدار میشد چیزی یادش نبود بنده خدا 

میگفت شما دروغ میگید !

اون مرده با اجنه کار می‌کرد و پای جن ها رو به خونه خالم باز کرد 

دزد رو هم درست شناسایی کرده بودند ...

یکی از اعضا خانوادهجالب اینه بعدش گفت پهخخ و عین بز میخندید

وای یادم اومد

یروز صبح خواب بودم

دستامو دراز کرده بالا سرم

بعد یهو حس کردم یکی دستاشو گذاشت تو دستم خیلی کوتاه

بعدش از خواب پریدم کسی نبود

بعد فهمیدم خواهر خنگم بوده

.. 

وای یادم اومدیروز صبح خواب بودمدستامو دراز کرده بالا سرمبعد یهو حس کردم یکی دستاشو گذاشت تو دستم خیل ...

اره اینا خیلی اشغالن باید ی جوری بزنیشون صدا بز بدن 

و دیگ از این غلطا نکنن

چند سال پیش با چندتا از دوستام رفتیم کویر قرار نبود بمونیم ولی ب اصرار دوستم کمپ زدیم بین دوتا تپه بزرگ شب قشنگی بود ولی تا قبل از اینکه بریم تو چادر نیم ساعت حدود گذشته بود تو چادر بیدار بودیم گفتیم خب بسه دیگه اهنگو قطع کنید از آرامش کویر عشق کنیم گوشیا رو گذاشتیم کنار ی ربع بود تقریبا گذشته بود که صدای کوپ کوپ پا شروع شد انگار یکی چند متر دورتر میدوید همه کپ کرده بودیم چون هیچ صدای نمیومد کاملا واضح صداش میومد ولی

الماس فقط یه تیکه ذغال سنگه که تونسته زیرفشار دووم بیاره💎💎
این جوری اگه دزدی هم بود در میرفت که😂😂

ای خواهر😂😂😂

میگم که در ظاهر نشونه ای از ورود به بیرون نبود و چیزی هم مشخص نشد..

بعدم بهشون گفتیم که خودمون رفتیم خاموش کردیم، اومدیم بیرون، قفل زدیم..

باز دوباره شک کردیم و برگشتیم..

اصلا خیلییییی احتمالش کم بود کسی باشه..

چون نه راه به پشت بوم داره نه هیچی..

ماکارون هستم:)